Apartament tip studio, Popesti-Leordeni, Sos Oltenitei

Ilfov, Soseaua Oltenitei, Politie Popesti-Leordeni
ID Anunt: 21409

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Corvaris Residence 22

Studio
Etaj: 1
S.U.: 38.40 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 38.40 mp
Suprafata utila + balcon: 44.50 mp
Suprafata construita: 45 mp
Compartimentare: semidecomandat
Regim de inaltime: P+3E+4Er
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta metalica
 • balcoane zidite
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • lift
 • interfon
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Va prezentam un apartament tip studio disponibil pentru achiziție in noul proiect imobiliar Corvaris Residence 22, amplasat in zona de sud a capitalei, in orasul Popesti-Leordeni, cu acces direct din Soseaua Oltenitei. Proiectul beneficiaza de toate utilitațile orasului, inclusiv gaze naturale, energie electrica, apa si canalizare, asigurand astfel un nivel inalt de confort si utilitate.

Apartamentul are o compartimentare ingenioasa, este semidecomandat ai are o suprafața utila totala de 44,50 mp (38,40 mp apartament si 6,10 mp balcon).

Imobilele dispun la interior de compartimentari din caramida Porotherm, finisaje si echipamente excelente, materiale de ultima generatie de la mari firme de profil puse la dispozitia dumneavoastra de catre designerii departamentului de finisaje ai proiectului, care va vor consilia in alegerea celor mai bune si mai potrivite moduri pentru finisarea interioara a locuintei, conform cerintelor dumneavoastra.

Puncte de interes

Noul proiect Crorvaris 22 este amplasat in apropietre de centrul orasului Popesti-Leordeni, la o mica distanta de intersectia strazii Livezi cu Soseaua Oltenitei, avand un amplasament foarte bun datorita mijloacelor de transport aflate in imediata apropiere. Accesul de la si catre acest proiect se face in cele mai bune conditii indiferent de anotimp datorita infrastructurii complete.

In proximitatea imobilului se afla o gradinita, o scoala si diverse supermarketuri precum Mega Image, Lidl, Mall La Strada si Penny Market, facilitand cumparaturile zilnice. De asemenea, exista sali de fitness, restaurante, unitati medicale, farmacii, benzinarii si o statie STB si Maxi-Taxi pentru o conexiune usoara cu alte zone din oras.

Magazin 5 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 7 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 7 minute
Centru 25 minute

Pret si modalitati de plata

Pret de lista apartament: 51.000 EUR, TVA 5% inclus. 

Impreuna cu apartamentul se vinde obligatoriu si un loc de parcare dezmembrat la pretul de 4.000 Euro + TVA.

Pret total apartament + parcare: 55.200 Euro TVA 5% inclus.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Corvaris Residence 22

Politie Popesti-Leordeni

Cochet si foarte bine amplasat, noul proiect Corvaris Residence Oltenitei dispune de o suprafata de teren de 2500 mp situat in imediata apropiere a centrului orasului Popesti Leordeni.

Garsoniera, Apartament Tip Studio, 2 si 3 Camere
Finalizat
Preturi de la 69.523 Euro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie