Apartament 3 camere, 10 minute Metrou Berceni

Berceni, Metrou Dimitrie Leonida
ID Anunt: 11401

Trimite linkul unui prieten pe

 • Cel mai bun pret
Nr. camere: 3
Etaj: 2
S.U.: 87 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 2
Balcon: 3

Caracteristici

Suprafata utila: 87 mp
Suprafata utila + balcon: 87 mp
Suprafata construita: 95 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: S+P+7E
Structura: beton, caramida
Tip imobil: bloc de locuinte mixte

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • geamuri termopan
 • cada
 • chiuveta
 • mobilier in baie
 • baterii
 • cabina dus
 • mana curenta metalica
 • balcoane zidite
 • balcoane traforaj metallic
 • terasa acoperita
 • acoperis
 • balcon inchis
 • lift
 • aer conditionat
 • sensor pentru incendii
 • monitorizare video

Prezentare

Apartamentul cu 3 camere pe care vi-l oferim spre achizitie este disponibil la etajul 2, este dispus spre S-E si face parte dintr-un proiect amplu, Apollo Residence Berceni. Ansamblu ce are in componenta 4 blocuri de locuinte colective, din care primul bloc va fi dat in folosinta anul viitor.

Elementele esentiale necesare unei comunitati fericite au fost adaugate si noului proiect rezidential de catre inginerii si proiectantii Apollo Residence, din care mentionam: spatii verzi amenajate modern, locuri de joaca pentru copii, alei de acces iluminate, acces securizat in ansamblu, parcare auto pentru rezidenti si vizitatori, acces dublu la doua artere circulate, curti dezmembrate pentru apartamentele de la parter, si nu in cele din urma balcoane inchise si deschise de care dispun toate apartamentele.

Puncte de interes

Ansamblul este amplasat in zona Dimitrie Leonida mai exact la aproximativ 10 minute de mers pe jos pana la  statia de metrou Berceni si aproximativ 14 minute pana la statia de metrou Dimitrie Leonida, in imediata apropiere a celor mai mari centre si galerii comerciale. Proiectul va genera un numar de peste 190 unitati locative diverse, dispunand de apartamente cu 2 si 3 camere, unele chiar avand curte proprie sau terase generoase.

Accesul catre ansamblu se face in conditii civilizate, indiferent de anotimp deoarece amplasamentul ales, este unul excelent, aflat intr-o zona care dispune de infrastructura completa, drumuri asfaltate si acces rapid la mijloace de transport in comun sau puncte de interes cum ar fi: scoli, gradinite, parc pentru copii si magazine.

Magazin 3 minute
Transport public 10 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 4 minute
Farmacie/Spital 4 minute
Centru 15 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista al apartamentului este de: 91.000 Euro TVA 5% INCLUS

Loc de parcare suprateran: 2.500 Euro  TVA 19% INCLUS

Boxe la subsol cu preturi intre  2.500 Euro  si 5.000 Euro TVA 19% inclus.

Posibilitate achizitie prin programul Noua Casa, asistenta gratuita dosar bancar !!! prin www.credit24h.ro.

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata. Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%; La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie