Apartament 3 camere decomandat, Metrou Berceni, Penny Market

Popesti Leordeni, Pasarela pietonala Berceni , Restaurant NOD
ID Anunt: 34574

Trimite linkul unui prieten pe

 • Gata de mutare
 • 0% Comision
Nr. camere: 3
Etaj: mansarda
S.U.: 72.77 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 72.77 mp
Suprafata utila + balcon: 72.77 mp
Suprafata construita: 88.63 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+4E+M
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • mana curenta metalica
 • terasa necirculabila
 • lift
 • interfon
 • sistem fatada conventionala

Prezentare

Oferim spre vanzare un apartament cu 3 camere complet decomandat, situat la mansarda unui imobil nou, amplasat intr-o zona rezidentiala din Orasul Popesti-Leordeni, din apropierea statiei de metrou Berceni.

Apartamentul este finisat complet, este disponibil pentru a putea fi locuit si dispune de o suprafata utila de 72.77 mp, distribuita echilibrat incat sa ofere un grad ridicat de confort: camera de zi 17.52 mp, domitoare de 15.11 mp, si 20.62 mp, bucatarie inchisa 9.16 mp, hol acces 6.11 mp si baie 4.25 mp.

Zona rezidentiala in care se afla imobilul dispune de infrastructura completa, strazi asfaltate, iluminat public si acces rapid la mijlocul de transport in comun STB sau metrou (Berceni si Dimitrie Leonida).

Puncte de interes

Proiectul rezidential Galaxy Plus Biruintei este compus din 4 blocuri cu regim mixt de inaltime si dispune de parcari supraterane, lifturi moderne performante, interfon si spatii verzi amenajate.

La doar 3 minute de mers de imobil se afla un parc public cu suprafata de aproximativ 5000 mp, amenajat la standarde inalte.

Ansamblul rezidential din care face parte apartamentul propus este localizat intr-o zona cu infrastructura completa, drumuri si cai de acces asfaltate, trotuare si iluminat pe timp de noapte.

Accesul catre imobil este facil si se paote face cu usurinta din artere ample de circulatie precum Soseaua Berceni sau Soseaua Oltenitei. In proximitate se regasesc numeroase supermarketuri (Penny Market, Mega Image, Profi Market, Mall La Strada, Lidl, Kaufland, Metro, Auchan, Jumbo), institutii de invatamant, unitati bancare si medicale, restaurante si cafenele.

Magazin 1 minute
Transport public 10 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 1 minute
Farmacie/Spital 3 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul de vanzare al apartamentului este de 79.900 Euro, tva 5%  inclus.

Pret promotional pana la data de 31.12.2023- 75.500 Euro, tva 5% inclus.

Posibilitate achizitie loc de parcare dezmembrat cadastral la pretul de 5.000 Euro + Tva 19%.

Este acceptata orice modalitate de plata, inclusiv credit bancar, cu avans minim 15%.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

 

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.