Apartament 3 camere decomandat 700 m, Metrou Berceni

Mall La Strada, Pasarela pietonala Berceni , Restaurant NOD
 • Gata de mutare
 • 0% Comision
79.900 euro
(TVA 5% inclus)
RATE DE LA: 475 euro /luna
Serviciu de creditare oferit in parteneriat cu brokerul de credite SudRezidential Broker SRL.
Comision 0% cumparator
AVANS MINIM NOUA CASA: 11.985 euro VEZI DETALII
Nr. camere: 3
An: 2019
Etaj: mansarda
S.U.: 72.77 mp
S.C.: 88.63 mp
ID Anunt: 34574

Caracteristici

Suprafata utila: 72.77 mp
Suprafata total utila: 72.77 mp
Suprafata construita: 88.63 mp
Compartimentare: decomandat
Etaj: mansarda
Grup sanitar: 1
An constructie: 2019
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Regim de inaltime: P+4E+M
Structura: beton, caramida
Incalzire: centrala proprie, calorifere, calorifere portprosop

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vinarom
 • vopsea lavabila
 • geamuri termopan
 • cada
 • chiuveta
 • mobilier in baie
 • baterii
 • mana curenta metalica
 • acoperis
 • lift
 • interfon

Vecinatati

 • magazine
 • piata
 • gradinita
 • scoala
 • facultate
 • STB
 • metrou
 • bar/pub
 • restaurant
 • mall
 • parc
 • autostrada
 • sosea de centura
 • farmacie, spital
 • sala de fitnes

Schita

Prezentare

Oferim spre vanzare un apartament cu 3 camere, complet decomandat, situat la mansarda unui imobil cu regim de inaltime D+4E+M, intr-o zona linistita din Popesti Leordeni, in apropiere de magazinul Penny Market si la 700m de statia de metrou Berceni Leonida.

Apartamentul este finisat cu gresie, faianta, parchet, are obiecte sanitare noi si o suprafata utila de 72.77 mp, impartit astfel incat sa ofere un confort maxim.

Zona in care se afla imobilul dispune de infrastructura completa, strazi asfaltate, iluminat public si acces rapid la STB si metrou Dimitrie Leonida.

Localizare si vecinatati

Proiectul rezidential Galaxy Plus Biruintei este compus din 4 blocuri cu regim mixt de inaltime si ofera facilitati precum parcari exterioare, lifturi moderne, interfon si spatii verzi amenajate.

In fata ansamblului se afla un parc public de mari dimensiuni, dotat la standarde europene, cu o suprafata de aproximativ 5000 mp. In plus, in imediata apropiere a ansamblului se construieste o parcare supraetajata, care va fi un avantaj major pentru locatarii si vizitatorii din zona.

Proiectul se afla intr-o zona cu infrastructura completa, drumuri si cai de acces asfaltate, cu acces facil atat din Soseaua Berceni cat si din Soseaua Oltenitei. In apropiere se gasesc numeroase supermarketuri, precum Penny Market, Mega Image, Profi, Mall La Strada, Lidl, Kaufland, Metro, Auchan, Jumbo.

Specificatii tehnice si caracteristici

Blocurile sunt construite conform normativelor in vigoare din cadre de beton armat, iar inchiderile peretilor sunt facute cu caramida Porotherm. Pentru o mai buna izolatie, s-a folosit polistiren expandat de 10 cm, peste care s-a aplicat tencuiala decorativa de cea mai buna calitate. Tamplaria PVC folosita in cadrul ansamblului este de calitate superioara cu geam termopan 4 anotimpuri, la care se adauga glafurile exterioare.

De asemenea, trebuie sa mentionam ca si dotarile spatiilor comune se ridica la standarde inalte: spatiile comune sunt decorate cu placi ceramice de cea mai buna calitate, mana curenta metalica folosita ca balustrada pentru scari, iar interfonul este de ultima generatie.

La exterior ansamblul dispune de spatii verzi amenajate, parcari delimitate, cai de acces si alei pietonale amenajate si iluminate, totul pentru o cat mai buna functionalitate a intregului proiect.

Ansamblul beneficiaza de bransamente la toate uitilitatile: gaze, apa curenta, canalizare, energie electrica, televiziune prin cablu si internet cu retea interna.

*** Imaginile de interior sunt o propunere de amenajare interioara si au rol informativ!

Pret si modalitati de plata

Pretul de vanzare al apartamentului este de 79.900 Euro, tva 5%  inclus.

Posibilitate achizitie loc de parcare dezmembrat cadastral la pretul de 3.500 Euro + Tva 19%.

Este acceptata orice modalitate de plata, inclusiv credit cu avans minim 15%.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

 

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Calculeaza

Puncte de interes

Magazin 1 minute
Transport public 10 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 1 minute
Farmacie/Spital 3 minute
Centru 20 minute

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 11985 €
max 39950 €
Ani
min 1 an
max 30 ani
Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului
* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.
* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;
* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.
*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice
Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
castiga bani alaturi de sudrezidential
x
Cere Oferta
Suna
Locatie