Apartament 3 camere, decomandat, complet finisat, metrou Berceni

Berceni, Metrou Berceni
ID Anunt: 25040

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Joy&Galaxy Residence Popesti Leordeni

Nr. camere: 3
Etaj: 5
S.U.: 79.23 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 2
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 79.23 mp
Suprafata utila + balcon: 82.70 mp
Suprafata construita: 99.24 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+7Et
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • geamuri termopan
 • geamuri tripan
 • cada
 • chiuveta
 • mobilier in baie
 • baterii
 • mana curenta metalica
 • balcoane zidite
 • lift
 • pregatire aer conditionat
 • interfon
 • terasa acoperita
 • acoperis

Prezentare

Apartamentul propus spre achizitie face parte din ansamblu Galaxy Residence, proiect imobiliar de mari dimensiuni ce insumeaza un total de 8 blocuri, amplasate pe strada Biruintei, in orasul Popesti Leordeni, la o distanta mica de statiile de metrou Berceni si Dimitrie Leonida.

Ansamblul dispune de acces rapid in conditii civilizate, de spatii verzi si zone de relaxare, locuri de joaca pentru copii, strazi amenajate iluminate nocturn si trotuare. Imobilul va fi predat finisat complet si contorizat individual.

 

Puncte de interes

Ansamblul Rezidential Galaxy Residence dispune de o amplasare excelenta in cadrul Orasului Popesti-Leordeni, pe strada Biruintei si se regaseste la cateva minute de metrou Berceni sau Dimitrie Leonida. Rezidentii beneficiaza de acces rapid prin soseaua Berceni sau soseaua Oltenitei la soseaua de centura si la Autostrada Soarelui A2.

In zona se regasesc punctele de interes major precum: institutii de invatamant, unitati bancare si medicale, magazine si centre comerciale mari ( Mega Image, Profi, Mall La Strada, Metro, Auchan, Carrefour, Lidl, Kaufland, Sun Plaza, Grand Arena, Jumbo, Selgros), cafenele si restaurante. Au fost amenajate in zona multiple locuri de joaca pentru copii, dar si parcuri precum Lumea Copiilor( Drumul Fermei) sau parcul Tudor Arghezi.

La 5 minute de parcurs cu masina fata de imobil se afla Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, care se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare. Tema principala a parcului este dedicata sportului, intrucat a fost amenajata o pista de atletism cu lungimea de 1670 metri, o pista de biciclete, dar si piste pentru trotinete sau aparate de fitness.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generose, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

Magazin 2 minute
Transport public 10 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 1 minute
Farmacie/Spital 8 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pret apartament: pret de lista- 94.000  Euro, TVA 5% inclus!

Pret promotional valabil pana la data de 15.12.2023- 92.000 euro, tva 5% inclus.

Se accepta orice tip de credit,cu avans minim de 10%.

Pret loc de parcare suprateran : 5.000 Euro, tva inclus.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

 

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Joy&Galaxy Residence Popesti Leordeni

Popesti Leordeni, Strada Biruintei

Descopera noul proiect Joy&Galaxy Residence situat foarte aproape de Soseaua Berceni si statia de metrou Berceni.

Apartamente 1-3 camere
Finalizat
Preturi de la 47.600 Euro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie