Apartament 3 camere decomandat, finisat la 700 m de metrou Berceni

Mall La Strada, Pasarela pietonala Berceni
ID Anunt: 28241

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Joy&Galaxy Residence Popesti Leordeni

Nr. camere: 3
Etaj: 4
S.U.: 79.21 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 2
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 79.21 mp
Suprafata utila + balcon: 84.35 mp
Suprafata construita: 91 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+7E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • geamuri termopan
 • cada
 • chiuveta
 • mobilier in baie
 • baterii
 • mana curenta metalica
 • balcoane zidite
 • acoperis
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gazon
 • lift
 • pregatire aer conditionat
 • interfon
 • sensor pentru incendii
 • monitorizare video

Prezentare

Propun spre vanzare apartament cu 3 camere complet decomandat cu suprafata totala utila de 84.35 mp, intr-un imobil nou ce face parte dintr-un ansamblu rezidential cu o arhitectura moderna care dispune de o suprafata de teren de 3.5 hectare (35.000 mp) cu deschidere dubla in Strada Biruintei si Strada Miraslau pe care s-au construit deja 7 din cele 8 blocuri de locuinte mixte al caror regim de inaltime este de P+7E.

Distanta mare intre blocuri (25 ml), caile de acces interioare ample, trotuarele generoase, spatii verzi amenajate peisagistic, loc de joaca, un parc de mari dimensiuni (1000 mp) destinat rezidentilor si iluminatul nocturn fac oferta acestui proiect rezidential una extrem de interesanta daca va aflati in cautarea unei locuinte noi.

Puncte de interes

Ansamblul Joy Residence este amplasat pe Str. Biruintei, la cateva minute de mers pe jos fata de statiile de metrou Berceni si Dimitrie Leonida, STB 125, 438, 475.

Proiectul dispune de tot ce poate oferi zona in care este amplasat, ajungand in doar cateva minute in toate zonele Bucurestiului datorita pozitionarii excelente si a accesului facil catre toate zonele de interes zilnic: Metro Berceni, Auchan Berceni, Jumbo, Mall Sun Plaza si Piata Sudului si legatura cu litoralul prin Autostrada Soarelui.

In imediata vecinatate regasim Penny Market, Profi, Mega Image, Galeria Comerciala “La Strada”, restaurante si cafenele si un parc amenajat recent de Primaria Orasului Popesti-Leordeni.

Magazin 1 minute
Transport public 7 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 1 minute
Farmacie/Spital 1 minute
Centru 15 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul locuintei este de 94.000 Euro, TVA 5 % inclus.

Este acceptata orice modalitate de plata inclusiv plata prin credit!

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Joy&Galaxy Residence Popesti Leordeni

Popesti Leordeni, Strada Biruintei

Descopera noul proiect Joy&Galaxy Residence situat foarte aproape de Soseaua Berceni si statia de metrou Berceni.

Apartamente 1-3 camere
Finalizat
Preturi de la 47.600 Euro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie