Apartament 3 camere decomandat, metrou Berceni

Berceni, Metrou Berceni, Parc Popesti
ID Anunt: 10741

Trimite linkul unui prieten pe

 • Cel mai bun pret
Nr. camere: 3
Etaj: 1
S.U.: 85.70 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 2
Balcon: 3

Caracteristici

Suprafata utila: 85.70 mp
Suprafata utila + balcon: 85.70 mp
Suprafata construita: 95 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: 7
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • geamuri termopan
 • cada
 • chiuveta
 • mobilier in baie
 • baterii
 • cabina dus
 • balcon inchis
 • lift
 • aer conditionat
 • videointerfon

Prezentare

Apartamentul prezentat face parte din ansamblul rezidential Apollo Residence Berceni Leonida, proiect ce se afla in Sudul Capitalei, dispune de cai interioare de acces, spatiu verde cu loc de joaca iluminat cu drum de acces asfaltat, fiind branșat la toate utilitățile orașului.

Apartamentul este disponibil la etajul 1 al imobilului, cu un regim de inaltime de P+7E etaje, are o suprafata utila de 72,20 mp + un balcon inchis de 4,00 mp + 7,00mp balcon deschis si unul tip logie de 2,50 mp utili. Este decomandat si compartimentat astfel: bucatarie, 2 bai, un hol ce permite amenajarea unui spatiu de depozitare, camera de zi, doua dormitoare, iar unul dintre dormitoare dispune de un dressing, trei balcoane cu acces din living si ambele dormitoare.

Puncte de interes

In zona regasim centrele comerciale importante (Mega Image, Penny Market, Profi Market, Metro, Auchan, Jumbo, Selgros, Lidl, Carrefour Grand Arena, Hornbach,), iar in vecinatate, gradinita cu afterschool, scoala, bar/pub, restaurant, magazine de proximitate si unitati medicale.

Proiectul beneficiaza de o infrastructura completa, spatii verzi amenajate modern, locuri de joaca pentru copii, alei de acces iluminate, acces securizat in ansamblu, parcare auto pentru rezidenti si vizitatori, boxe in subsolul blocurilor, spatii comerciale, alei pietonale si curti delimitate pentru apartamentele de la parter.

Mijloace de transport in comun: metrou Berceni, metrou Dimitrie Leonida si STB pe Sos. Berceni.

Magazin 2 minute
Transport public 10 minute
Scoala/Gradinita 6 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista al apartamentului este de: 91.000 Euro TVA 5% INCLUS
Loc de parcare suprateran: 2.500 Euro TVA 19% INCLUS
Boxe cu preturi cuprinse intre: 2.500 Euro si 5.000 Euro TVA 19%INCLUS.

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie