Apartament 3 camere, terasa 43 mp, loc de parcare, Metrou Leonida

Metrou Dimitrie Leonida, Mall "La Strada"
ID Anunt: 34541

Trimite linkul unui prieten pe

 • Mobilat
 • Utilat
 • Gata de mutare
 • 0% Comision
 • Terasa generoasa
127.000Euro
(Nu se aplica TVA)
Calculator Rate
Nr. camere: 3
Etaj: 5
S.U.: 66.63 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 66.63 mp
Suprafata utila + balcon: 109.84 mp
Suprafata construita: 122 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+4E+5Er
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • vas WC suspendat si bazin incastrat
 • balcoane zidite
 • lift
 • aer conditionat
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • terasa proprie

Prezentare

Va propunem spre cumparare un apartament de 3 camere ce dispune de terasa generoasa, disponibil in ansamblul Kristal Residence, Oras Popesti-Leordeni. Imobilul se afla la o distanta de aproximativ 10 minute de mers pietonal fata de statia de metrou Dimitrie Leonida, proprietatea este complet mobilata si utilata, gata pentru a putea fi locuita.

Locuinta este disponibila la etajul 5, dispune de o suprafata total utila de 109.84 mp (cu terasa inclusa de 43.21 mp) si are o compartimentare deosebita, dispusa astfel: living 21.81 mp, bucatarie open space de 8.97 mp, dormitor 12.66 mp, dormitor 11 mp, baie 4.13 mp, hol cu spatii de depozitare 8 mp.

Ansamblul rezidential din care face parte apartamentul a fost finalizat in anul 2015 si ofera locatarilor facilitati diverse: parcuri si locuri de joaca amenajate la cateva minute de mers, magazine de proximitate, cai ample de acces si trotuare amenajate, iluminat pe timp de noapte si locuri de parcare.

Puncte de interes

Proiectul imobiliar Kristal Residence este compus din 5 imobile cu regim de inaltime P+4E+5Er si dispune de o amplasare excelenta pe strada Drumul Fermei, la doar 3 minute de mers de galeriile comerciale ce formeaza „Mall La Strada”.

Accesul catre imobil se face cu usurinta, direct din cele mai importante artere de circulatie: Soseaua Berceni si Soseaua Oltenitei, iar zona in care se desfasoara proiectul este una dintre cele mai dinamice din Sudul Capitalei.

La parterul imobilului isi desfasoara activitatea spatii comerciale cu activitati diverse, cum sunt: Profi Market, Mega Image Shop & Go, sala de fitness si farmacie.

In vecinatate se regasesc centrele comerciale importante precum: Penny Market, Mega Image, Metro, Auchan, Jumbo, Selgros, Lidl, Carrefour Grand Arena, Hornbach, dar si institutii de invatamant, restaurante si cafenele, magazine mixte sau unitati medicale.

Parcul Lumea Copiilor (Drumul Fermei) este localizat la doar 3 minute de mers fata de imobil, iar la numai 10 minute de mers cu autoturismul personal se regaseste Parcul Tudor Arghezi (dezvoltat si amenajat la standarde inalte pe o suprafata de cca. 4 hectare).

Magazin 1 minute
Transport public 10 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 3 minute
Farmacie/Spital 1 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista al apartamentului este de 127.000 euro. 

In acest pret este inclus si un loc de parcare, in cota indiviza.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 19050 €
max 63500 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata. Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%; La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie