Apartament cu 2 camere, complet finisat, Metrou Dimitrie Leonida

Metrou Berceni, Strada Biruintei Joy Coffe Shop
ID Anunt: 33224

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Joy&Galaxy Residence Popesti Leordeni

Nr. camere: 2
Etaj: 7
S.U.: 51.91 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 51.91 mp
Suprafata utila + balcon: 59.46 mp
Suprafata construita: 70 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+7E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta metalica
 • balcoane zidite
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gazon
 • lift
 • pregatire aer conditionat
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • acoperis tip sarpanta
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Vă prezentăm un apartament complet finisat și disponibil imediat pentru mutare cu 2 camere, etaj 7/7, orientat catre est (răsărit), într-unul dintre cele mai noi proiecte imobiliare din orașul Popesti-Leordeni, marca Joy Residence, ansamblul fiind excelent amplasat între stațiile de metrou Berceni și Dimitrie Leonida.

Proiectul este finalizat și este compus din 8 blocuri de locuințe mixte, însoțite de numeroase facilități complementare și a generat un număr aproximativ de 900 unități locative diverse (garsoniere, apartamente cu 2 camere, apartamente cu 3 camere) însoțite de parcările aferente.

Ansamblul are un regim de înălțime Parter + 7 Etaje și fiecare imobil este prevăzut cu lift silențios. Distanța mare între blocuri (25 ml), caile de acces interioare ample, trotuarele generoase, spații verzi amenajate peisagistic, locuri de joacă și un parc de mari dimensiuni (1000 mp) destinat rezidenților, iluminatul nocturn, precum și arhitectura modernă folosită, fac oferta acestui proiect rezidențial extrem de interesantă, dacă vă aflați în căutarea unei locuințe noi în zona de Sud a Capitalei.

Puncte de interes

Ansamblul este amplasat pe strada Biruintei la o distanță de 900 m față de Metrou Berceni sau Metrou Dimitrie Leonida. În proximitate regăsim numeroase supermarketuri: Penny Market, Mega Image, Profi, Mall La Strada, Lidl, Kaufland, Metro, Auchan, Jumbo, Carrefour, Grand Arena, Selgros, Sun Plaza, iar în zonă regăsim puncte de interes major, precum școli, grădinițe, farmacii, Parcul Copiilor (Drumul Fermei) și locuri de joacă pentru copii.

Proiectul dispune de infrastructură completă cu drumuri și cai de acces asfaltate, fiind branșat la toate utilitățile orașului, iar accesul se poate face atât din Soseaua Berceni cât și din Soseaua Oltenitei în cele mai civilizate condiții.

In proximitatea imobilului se afla Parcul Tudor Arghezi care se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare ce urmeaza a fi dublata de catre autoritatile locale, tema principala a acestuia fiind dedicata sportului si relaxarii.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

Magazin 2 minute
Transport public 10 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Prețul de lista al apartamentului este de: 65.000 Euro + TVA.

Locul de parcare este 5000 Euro, TVA inclus.

Această proprietate se poate achiziționa prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Dacă încă nu știți ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastră, departamentul nostru financiar Credit24h.ro vă va sta la dispoziție în vederea identificării soluției potrivite de finanțare și întocmirii dosarului bancar pentru obținerea creditului necesar achiziției.

Efectuați rapid o simulare de credit online accesând linkul atașat și verificați gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Joy&Galaxy Residence Popesti Leordeni

Joy&Galaxy Residence Popesti Leordeni

Popesti Leordeni, Strada Biruintei

PROIECT VANDUT! Descopera noul proiect Joy&Galaxy Residence, situat foarte aproape de Soseaua Berceni si statia de metrou Berceni.

Apartamente 1-3 camere
Finalizat

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.