Apartament cu 2 camere, modern, aproape de metrou Berceni

Metrou Berceni, Metroul Berceni
ID Anunt: 27963

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Apollo Residence Berceni Leonida

Nr. camere: 2
Etaj: 6
S.U.: 49.1 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 2

Caracteristici

Suprafata utila: 49.1 mp
Suprafata utila + balcon: 57 mp
Suprafata construita: 63.84 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: S+P+7E
Structura: beton, caramida
Tip imobil: bloc de locuinte mixte

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • geamuri termopan
 • cada
 • chiuveta
 • mobilier in baie
 • baterii
 • mana curenta metalica
 • balcoane traforaj metallic
 • acoperis
 • balcon inchis
 • curte amenajata
 • lift
 • aer conditionat
 • sensor pentru incendii
 • videointerfon
 • monitorizare video

Prezentare

Va oferim spre vanzare un apartament cu 2 camere, spatios, decomandat, cu o suprafata totala utila de 57 mp, avand o compartimentare moderna si inedita pentru a va asigura tot confortul necesar de a va simti acasa. Apartamentul se afla in cadrul unui ansamblu rezidential nou format din 4 blocuri, ce dispune de spatii verzi ample si amenajate modern, locuri de joaca pentru copii si alei de acces illuminate. Imobilul este alcatuit din: living, dormitor, baie, bucatarie, hol si 2 balcoane (unul deschis si unul inchis avand access intre ele).

Puncte de interes

Pozitionarea inteligenta a noului ansamblu rezidential intre cele doua statii de metrou, Dimitrie Leonida si Berceni reprezinta un mare avantaj ce vine in ajutorul locuitorilor.

Accesul catre imobile se face cu usurinta, direct din cele mai importante artere de circulatie, cum sunt Soseaua Berceni si Soseaua Oltenitei, iar zona in care se dezvolta proiectul este una dintre cele mai dinamice din Sudul Capitalei.

In imediata apropiere se gasesc: spatii comerciale, magazine (Penny, Mega Image, Lidl, Profi), scoli, gradinite, sali fitness, saloane de infrumusetare, restaurante, cafenele, farmacii, banci.

Magazin 5 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 7 minute
Farmacie/Spital 7 minute
Centru 7 km

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista al apartamentului este de: 69.500 Euro, TVA 5% INCLUS.

In ansamblu sunt prevazute parcari supraterane la pretul de 3000 EUR (TVA inclus).

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Efectueaza rapid o simulare online accesand linkul: https://simulator.credit24h.ro/

 

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Apollo Residence Berceni Leonida

metrou Dimitrie Leonida

PROIECT VANDUT! “Va multumim pentru increderea acordata acestui proiect! Va vom tine la curent cu informatii noi despre urmatoarele noastre proiecte.”

Apartamente 2-3 camere
Finalizat

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata. Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%; La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie