Apartament 3 camere, Soseaua Oltenitei, mutare rapida

Ilfov, Popesti Leordeni
ID Anunt: 11917

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Palm Residence Oltenitei

85.239 Euro
(+ TVA)
*Posibilitate plata esalonata pe o perioada de pana la 30 de luni
Calculator Rate
Nr. camere: 3
Etaj: 1
S.U.: 63.08 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 2
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 63.08 mp
Suprafata utila + balcon: 69 mp
Suprafata construita: 81.62 mp
Compartimentare: semidecomandat
Regim de inaltime: P+4E+5ER
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane sticla securizata
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • curte amenajata
 • lift
 • pregatire aer conditionat
 • interfon
 • monitorizare video
 • sistem fatada mixta
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Apartamentul cu 3 camere propus spre vanzare are o suprafata utila totala de 69 mp si este disponibil la etajul 1, in cadrul proiectului imobiliar Palm Residence Oltenitei, proiect amplasat stradal pe Soseaua Oltenitei la intrare in Orasul Popesti Leordeni.

Imobilul are regim de inaltime redus, respectiv P+5 etaje si dispune de o pozitionare excelenta in teren fata de mijloacele de transport in comun sau de punctele de interes major din zona. Locuinta este bransata la utilitatile orasului (gaze, electricitate, apa si canalizare), iar mutarea se poate face rapid.

 

Puncte de interes

Imobilul din care face parte acest apartament prezentat este amplasat pe Soseaua Oltenitei, la granita dintre Sectorul 4 Bucuresti si Orasul Popesti-Leordeni.

Proiectul imobiliar Palm Residence Oltenitei se afla intr-o zona cu acces facil la puncte de interes major precum: gradinite, scoli si licee, parcuri si locuri de joaca amenajate, mall-uri si centre comerciale, unitati spitalicesti si bancare, dar si in vecinatatea spatiilor de agrement renumite din Sectorul 4: Rezervatia naturala Delta Vacaresti, Parcul Tineretului, Oraselul Copiilor.

Mijloacele de transport in comun se pot accesa cu usurinta din imediata apropiere a imobilului: Metrou Dimitrie Leonida, Metrou Aparatorii Patriei, STB (tramvai: 1,10,11,34; autobuz: 102, 124, 202, 402, 414, 440, N103, N106, N124).

In proximitatea imobilului se afla Parcul Tudor Arghezi care se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare ce urmeaza a fi dublata de catre autoritatile locale, tema principala a acestuia fiind dedicata sportului si relaxarii.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

Magazin 3 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 3 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista al apartamentului este de 85.239 Euro + TVA

Pentru achizitia prin plata esalonata: 98.450 Euro + TVA, cu avans de minim 20.000 Euro

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Palm Residence Oltenitei

Palm Residence Oltenitei

Soseaua Oltenitei, Popesti-Leordeni

Amplasat la intrarea in orasul Popesti-Leordeni, nu foarte departe de granita cu Sectorul 4 Bucuresti, noul proiect imobiliar dezvoltat sub aceasta marca ne dezvaluie o identitate aparte datorita modului atent in care a fost gandit si proiectat.

Garsoniera, Studio, Apartamente 2-3 camere
Ianuarie 2025
Preturi de la 50.000 Euro

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0.05 €
max 0.5 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.