Apartament doua camere Strada Amurgului-Popesti Leordeni

Ilfov, Strada Amurgului
ID Anunt: 10309

Trimite linkul unui prieten pe

  • Cel mai bun pret
Nr. camere: 2
Etaj: 3
S.U.: 58.10 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 58.10 mp
Suprafata utila + balcon: 58.10 mp
Suprafata construita: 67.22 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+3Et
Structura: beton, caramida
Tip imobil: bloc de locuinte mixte

Finisaje si dotari

  • parchet
  • gresie
  • faianta
  • calorifere aluminium
  • vopsea lavabila
  • geamuri termopan
  • lift
  • usa metalica
  • interfon

Prezentare

Apartamentul propus  spre vanzare face parte dintr-un proiect nou, Prestige Amurgului avand in componenta garsoniere simple, garsoniere duble si apartamente de 2 camere, situat pe strada Amurgului la 10 minute de Metrou Dimitrie Leonida.

Puncte de interes

Ansamblul este amplasat in zona Dimitrie Leonida mai exact la aproximativ 10  minute pana la statia de metrou Dimitrie Leonida, in imediata apropiere a celor mai mari centre si galerii comerciale  si este compus din 2 blocuri care vor genera un numar de peste 56 unitati locative diverse, de la garsoniere decomandate pana la apartamente cu 2  camere.

Accesul catre ansamblu se face pe strazi asfaltate si iluminate, indiferent de anotimp deoarece amplasamentul ales, este unul excelent, aflat intr-o zona  care dispune de infrastructura completa si cu acces rapid la mijloace de transport in comun sau puncte de interes cum ar fi: scoli, gradinite, parc pentru copii si magazine.

Magazin 2 minute
Transport public 10 minute
Scoala/Gradinita 15 minute
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 2 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista al apartamentului este de 59.900 Euro TVA 5% inclus.

Loc de parcare: Suprateran  2.500 Euro + TVA 19%                           

Se poate achizitiona prin orice tip de credit, iar la plata integrala in avans beneficiati de o reducere de 5%.

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie