Apartament nou, spatios, 60 mp, luminos, etaj 2/7

Ilfov, Metrou Berceni
ID Anunt: 20406

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Joy&Galaxy Residence Popesti Leordeni

Nr. camere: 2
Etaj: 2
S.U.: 55 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 55 mp
Suprafata utila + balcon: 60 mp
Suprafata construita: 71 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+7
Structura: beton, caramida
Tip imobil: bloc de locuinte mixte

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • geamuri termopan
 • cada
 • chiuveta
 • mobilier in baie
 • baterii
 • mana curenta metalica
 • balcoane zidite
 • terasa acoperita
 • acoperis
 • pavaj
 • gazon
 • lift
 • pregatire aer conditionat
 • interfon
 • sensor pentru incendii

Prezentare

Apartamentul pe care il propunem spre vanzare, face parte din ansamblul rezidential Joy Residence Biruintei, situat pe strada Biruintei, in oras Popesti Leordeni, Ilfov. Este  aflat intr-un imobil cu regim de inaltime P+7.

Locuinta este disponibila la etajul 2 al imobilului, complet decomandata, avand suprafata utila de 60,20 mp din care 5,14 mp balcon, fiind compusa dintr-un living generos, bucatarie mare, dormitor luminos, hol, baie si balcon.

Puncte de interes

Ansamblul compus din 8 blocuri este situat pe strada Biruintei, in oras Popesti-Leordeni.

Zona dispune de infrastructura completa, iluminat stradal, fiind bransata la toate utilitatile orasului Popesti Leordeni cu acces facil la toate centrele comerciale din zona, precum: Penny, Mega Image, restaurant, farmacii, magazine mixte cu program Non Stop. Distanta pana la statia de metrou Dimitrie Leonida este de 10 minute de mers pe jos, iar pana la pasarela pietonala care va face legatura cu statia de metrou Berceni este de aproximativ 7 minute.

Magazin 3 minute
Transport public 7 minute
Scoala/Gradinita 7 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 7 minute
Centru 9 km

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista al apartamentului este de 71.000 Euro TVA 5% inclus.

Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 10%.

Pret parcari: Este asigurat cate un loc de parcare suprateran, pentru fiecare apartament la pretul de 5000 euro (tva 19% inclus).

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Joy&Galaxy Residence Popesti Leordeni

Popesti Leordeni, Strada Biruintei

Descopera noul proiect Joy&Galaxy Residence situat foarte aproape de Soseaua Berceni si statia de metrou Berceni.

Apartamente 1-3 camere
Finalizat
Preturi de la 47.600 Euro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie