Apartament tip studio, modern, piscina, metrou Berceni

Ilfov, Metrou Berceni, Penny Market, pasarela pietonala metrou
ID Anunt: 60709

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Sienna Central City Residence

Studio
Etaj: 1
S.U.: 42.3 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 42.3 mp
Suprafata utila + balcon: 51.10 mp
Suprafata construita: 62 mp
Compartimentare: semidecomandat
Regim de inaltime: S+P+6E+7ER
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • incalzire in pardoseala
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane zidite
 • terasa multistrat
 • gard
 • lift
 • aer conditionat
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • panouri solare

Prezentare

Va propunem spre achizitie un apartament modern cu 2 camere semidecomandat , disponibil in ansamblul rezidential Sienna City Central Residence , proiect imobiliar premium, foarte bine organizat si cu o functionalitate excelenta, format din 9 imobile de locuinte colective si o parcare subterana de dimenisiuni mari, amplasate in apropierea statiei de metrou Berceni, in Orasul Popesti Leordeni, Ilfov.

In cadrul ansamblului rezidential s-au creat spatii speciale pentru petrecerea timpului liber la standarde moderne, cum sunt zonele dedicate spatiilor verzi si locurilor de joaca pentru copii cat si Piscina . De asemenea, la parterul imobilelor se regasesc spatii comerciale cu deschidere directa catre strada, in care se vor amenaja magazine comerciale de proximitate cu diverse activitati economice.

Accesul catre imobil se face facil prin multiple cai de circulatie cu trafic auto redus, fie direct din Soseaua Oltenitei prin Drumul Fermei, cat si din Soseaua Berceni prin strada Popesti Vest.

Apartamentul prezentat este disponibil la etajul 1/7 al imobilului si are suprafata utila de 42.30 mp, in care este inclus un balcon de 8.8 mp, beneficiaza de centrala proprie cu instalatie de incalzire in pardoseala.

Locuinta dispune de o compartimentare moderna, incaperile sunt distribuite in echilibru, dupa cum urmeaza: living  cu bucatarie de 26.20 mp,  dormitor de 11.80 mp si baia de 4.30 mp.

Imaginile prezentate privind mobilierul, amenajarile interioare, dotarile, cat si variantele de finisare sunt propuneri de amenajare si mobilare ce pot fi executate contra cost, acestea au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari.

Puncte de interes

Ansamblul rezidential Sienna Central City Residence este amplasat pe Strada Biruintei a orasului Popesti-Leordeni, Ilfov, la o distanta de doar 150 m fata de pasarela pietonala ce deserveste statia de metrou Berceni.

Proiectul rezidential dispune de infrastructura completa, cu drumuri si cai de circulatie asfaltate si iluminate nocturn, iar conectarea cu zona centrala a Capitalei se poate face rapid, prin artere ample precum Soseaua Berceni sau Soseaua Oltenitei prin intermediul mijloacelor de transport in comun (STB sau metrou).

La numai cateva minute fata de imobil se regasesc numeroase centre comerciale mari cum sunt: Penny Market, Mega Image, Profi Market, Mall La Strada, dar si puncte de interes importante precum: institutii de invatamant, unitati medicale si unitati bancare, numeroase locuri de joaca si zone de agrement.

Atat Parcul Copiilor (Drumul Fermei) cat Parcul Tudor Arghezi (Bulevardul Metalurgiei), se regasesc la mica distanta de imobil si detin suprafete insemnate de spatii verzi amenajate, dotate cu mobilier urban modern si locuri de joaca multiple.

Parcul Tudor Arghezi este cel mai nou parc din Bucuresti ce are amenajate piste de biciclete si trotinete sau aparate de fitness cat si o pista de atletism cu lungimea de 1670 metri. Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

Magazin 1 minute
Transport public 4 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 1 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 25 minute

Pret si modalitati de plata

Pret de lista: 62.294 euro +TVA

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau cu plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Sienna Central City Residence

Sienna Central City Residence

Metrou Berceni, Mall La Strada, Parc Lumea Copiilor

Sienna Residence, dezvoltat ca un ansamblu rezidential premium, impresioneaza prin organizarea excelenta si functionalitatea sa bine puse in aplicare, indeplinind toate criteriile necesare pentru a fi considerat un proiect de anvergura mare ce aspira la titlul de proiect premium.

Garsoniere, Studio, Apartamente 2 si 3 camere
Iulie 2024
Preturi de la 40.280 Euro

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 3114.7 €
max 31147 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.