Apartament tip studio, pasarela metrou Berceni, imobil finalizat

Ilfov, pasarela pietonala metrou Berceni, Parcul Copiilor
ID Anunt: 67369

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Primera Residence Berceni Leonida

Studio
Etaj: 5
S.U.: 45.60 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 45.60 mp
Suprafata utila + balcon: 55.90 mp
Suprafata construita: 63 mp
Compartimentare: semidecomandat
Regim de inaltime: Demisol+Parter+5 Etaje
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta metalica
 • balcoane traforaj metallic
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • gard
 • lift
 • sensor pentru incendii
 • videointerfon
 • sistem fatada conventionala
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Va propunem spre vanzare un apartament tip studio modern, disponibil intr-un proiect imobiliar ce dispune de o amplasare excelenta, fiind localizat la doar cateva minute de mers de statia de metrou Berceni, in Orasul Popesti-Leordeni, Ilfov.

Apartamentul tip studio prezentat este disponibil la etajul 5/5 al imobilului si are suprafata utila totala de 55.90 mp (in care este inclus si balconul de 10.30 mp).

Locuinta dispune de o compartimentare moderna, camerelele sunt ample si luminoase, distribuite dupa cum urmeaza: living si bucatarie deschisa 24.05 mp, dormitor 12.15 mp, baie 4.20 mp si hol de 5.20 mp.

Proprietatea se vinde complet finisata si dispune de obiecte sanitare de calitate premium, centrala termica in condensare, tamplarie PVC de foarte buna calitate si reprezinta o oportunitate de investitie excelenta ce dispune de localizare foarte buna in raport cu punctele de interes major din zona.

Puncte de interes

Ansamblul rezidential din care face parte proprietatea este localizat pe Strada Biruintei, in orasul Popesti-Leordeni, judetul Ilfov, la doar 400 de metri distanta de pasarela pietonala care asigura accesul la statia de metrou Berceni.

La doar cateva minute de mers fata de imobil se regasesc numeroase centre comerciale mari, cum ar fi Penny Market, Mega Image, Profi Market sau Mall La Strada (promenada comerciala ampla cu activitati comerciale mixte).

De asemenea, in zona sunt localizate puncte de interes importante, cum ar fi: institutii de invatamant, unitati medicale si unitati bancare, precum si numeroase locuri de joaca si zone de agrement.

Atat Parcul Copiilor (situat pe Drumul Fermei), cat si Parcul Tudor Arghezi se afla la o distanta mica fata de ansamblul rezidential din care face parte locuinta prezentata.

Parcul Tudor Arghezi este cel mai nou si mai modern parc din Bucuresti ce este dispus momentan pe o suprafata ampla de 4 hectare care va fi dublata de catre autoritatile locale. Zona de relaxare din interiorul parcului include spatii verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatii dedicate animalelor de companie si o fantana arteziana muzicala.

Magazin 2 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pret de lista apartament: 63. 300 Euro + TVA

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau cu plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Primera Residence Berceni Leonida

Primera Residence Berceni Leonida

Statia de metrou Dimitrie Leonida

PROIECT VANDUT! Va multumim pentru increderea acordata acestui proiect! Va vom tine la curent cu informatii noi despre urmatoarele noastre proiecte.

Apartamente 1-3 camere
Finalizat

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0.05 €
max 0.5 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.