Garsoniera decomandata, 3 minute metrou Berceni, Dimitrie Leonida

Popesti Leordeni, pasarela metrou Berceni
ID Anunt: 46183

Trimite linkul unui prieten pe

Garsoniera
Etaj: parter
S.U.: 29.61 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 29.61 mp
Suprafata utila + balcon: 29.61 mp
Suprafata construita: 34 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+5 Etaje
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • mana curenta metalica
 • curte amenajata
 • gard
 • aer conditionat
 • interfon
 • acoperis tip sarpanta

Prezentare

Va prezentam spre inchiriere o garsoniera decomandata disponibila intr-un imobil nou din Orasul Popesti-Leordeni, Ilfov, la doar 3-4 minute de mers de pasarela pietonala ce deserveste statiei de Metrou Berceni.

Locuinta propusa este mobilata si utilata complet si beneficiaza de urmatoarele dotari: centrala termica proprie, electrocasnice noi, aparat de aer conditionat, masina de spalat, televizor.

Garsoniera este disponibila la parterul imobilului (regim de inaltime P+5E), are suprafata utila totala de 29.61 mp si dispune de o comparimentare decomandata, dupa cum urmeaza: camera de zi 16.59 mp, bucatarie inchisa 7.47 mp, baie complet echipata de 3.29 mp si hol acces cu suprafata de 2.26 mp.

Locuinta este gata de locuit, disponibila pentru predare.

Puncte de interes

Imobilul se afla pe strada Popesti Vest, Oras Popesti-Leordeni, Ilfov, la numai 300 m de mers fata de statia de Metrou Berceni.

In apropierea ansamblului rezidential se regasesc numeroase magazine cu specific comercial mixt si supermarketuri precum: Penny Market, Mega Image, Lidl, Profi Market dar si puncte de interes major: institutii de invatamant (crese, scoli, gradinite), unitati medicale si farmacii, restaurante si cafenele, sali de sport, zone de agrement, parcuri si multiple locuri de joaca pentru copii.

La doar 10 minute de mers fata de imobil se afla La strada Mall, un complex de spatii comerciale, restaurante si cafenele, cat si Parcul Lumea Copiilor ( Str. Drumul Fermei ). De asemenea, la doar 5 minute de parcurs cu autoturismul personal se afla Parcul Tudor Arghezi si zona de promenada amenajata din Bd. Metalurgiei si retaileri importanti precum Metro, Jumbo, Auchan.

Zona in care este amplasat imobilul dispune de infrastructura completa, cu drumuri si cai de acces ample, asfaltate si iluminate pe timp de noapte, trotuare amenajate si limitatoare de viteza pentru a spori siguranta cetatenilor.

Accesul catre imobil este facil si se poate face atat din Strada Biruintei cat si din Drumul Fermei, in conditii civilizate. Distanta pana in zona centrala a Capitalei poate fi parcursa in aproximativ 20 de minute cu autoturismul personal, iar pana la mijloacele de transport in comun in aproximativ 4 minute pietonal.

Magazin 3 minute
Transport public 4 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pret inchiriere: 250 Euro/luna

Se solicita 1 luna de chirie cu titlul de garantie.

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Serviciul de inchirieri al SudRezidential

La Sudrezidential.ro intelegem importanta gasirii proprietatii de inchiriere perfecte, care sa raspunda tuturor nevoilor dumneavoastra, tocmai de aceea, oferim si un serviciu de inchiriere vast , care include o gama completa de servicii de agentie pentru a va ajuta sa gasiti spatiul comercial sau locuinta perfecta.

Serviciul nostru de inchiriere include indrumari complete pe tot parcursul procesului de inchiriere, de la cautarea proprietatilor ce corespund cerintelor dumneavoastra, pana la semnarea contractului de inchiriere.

Pentru a ne asigura ca primiti cele mai bune servicii posibile am format o echipa de agenti dedicati, care sunt specializati in piata de inchiriere si cu o experienta bogata in gasirea proprietatii perfecte pentru clientii nostri. Acestia vor lucra indeaproape cu dvs. pentru a va intelege nevoile, preferintele si va vor oferi un serviciu personalizat care este adaptat cerintelor dumneavoastra specifice.

Serviciul nostru de inchiriere este supus unor comisioane, care sunt gestionate de agentul Sudrezidential.ro, atribuit ofertei dumneavoastra de inchiriere. Pentru a afla mai multe despre acest serviciu, va rugam sa consultati agentul dumeavoastra, care va fi bucuros sa va explice structura ofertelor noastre si cea a comisionului practicat.

Ne angajam sa va oferim cel mai inalt nivel de servicii si sa ne asiguram ca va gasiti casa de inchiriere visata. Daca aveti intrebari sau doriti sa programati o vizionare, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati. Asteptam cu nerabdare sa va ajutam sa va gasiti proprietatea perfecta pentru inchiriere.

De multe ori, inchirierea unui spatiu este mult mai profitabila decat achizitia lui. Daca vrei sa dezvolti o afacere, daca lucrezi remote sau pur si simplu banca nu iti accepta veniturile pentru un credit imobiliar, inchirierea este cea mai buna solutie.

Ce trebuie sa stii despre serviciul de inchirieri al SudRezidential?

 • Este un serviciu care vine, atat in ajutorul proprietarilor, cat si in ajutorul chiriasilor. Crestem vizibilitatea proprietatilor de inchiriat in Sudul Bucurestiului si ne asiguram ca persoanele care doresc sa inchirieze au acces la cele mai bune oferte;
 • Implica un comision. Spre deosebire de celelalte servicii ale agentiei, cele de inchiriere implica un comision, platit catre SudRezidential in momentul in care se finalizeaza o tranzactie. Comisionul este platit atat de chirias, cat si de proprietar.

Care este valoarea comisionului impus de SudRezidential?

Valoarea comisionului difera in functie de proprietatea inchiriata. Daca esti direct interesat de o proprietate de inchiriat pe care ai gasit-o pe SudRezidential.ro, poti afla toate detaliile privind costurile si procedura de inchiriere contactand agentul ce reprezinta proprietatea.

Atentie

 • serviciul de inchirieri este supus comisionarii;
 • serviciul de inchirieri este un serviciu diferit de celelalte servicii SudRezidential, fiind unul de agentie imobiliara, nu de reprezentare;
 • Comisionul pentru inchirierile duse la bun sfarsit prin SudRezidential este platit atat de cumparator, cat si de vanzator;
 • valoarea comisionului este variabila, in functie de particularitatile fiecarei proprietati;
 • valoarea comisionului poate sa fie aflata prin contactarea directa a agentului ce reprezinta proprietatea.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.