Apartament 2 camere tip studio, Metrou Berceni compartimentare deosebita

Metrou Berceni, Biruintei
ID Anunt: 30274

Trimite linkul unui prieten pe

Studio
Etaj: parter
S.U.: 37.02 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 37.02 mp
Suprafata utila + balcon: 39.83 mp
Suprafata construita: 48 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+2E+M
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vinarom
 • vopsea lavabila
 • geamuri termopan
 • cada
 • chiuveta
 • mobilier in baie
 • baterii
 • mana curenta inox
 • balcoane zidite
 • acoperis
 • curte amenajata
 • lift
 • interfon

Prezentare

Apartamentul propus spre vanzare este disponibil la parterul imobilului, are o suprafata totala utila de 39.83 mp si face parte dintr-un ansamblu nou situat in zona de sud a capitalei, intr-un bloc cu regim de inaltime P+2E+M. In acest proiect regasim garsoniere simple, apartamente de doua si trei camere spatioase si luminoase cu balcoane generoase.

Compartimentarile sunt moderne si eficiente, iar finisajele sunt de cea mai buna calitate. Ansamblul dispune de o infrastructura completa cu acces facil catre statiile de transport in comun (STB si metrou) si va pune la dispozitia noilor locatari numeroase facilitati, dintre acestea amintim: spatii verzi, parcari supraterane.

Puncte de interes

Proiectul AGV Residence este unul dintre proiectele de succes din zona de Sud a Capitalei, recunoscut pentru regimul mic de inaltime si amplasamentul excelent in zonele linistite din Sudul Bucurestiului. Amplasat la o distanta de doar 600 de metri de pasarela pietonala a metroului Berceni, zona in care este pozitionat proiectul beneficiaza de infrastructura completa, strazi asfaltate, iluminate, cafenele, restaurante, farmacii.

In proximitate regasim centrele comerciale importante (Mega Image, Penny Market, Profi Market, Metro, Auchan, Jumbo, Lidl), iar in vecinatate magazine mixte cu program Non Stop si un parc de aproximativ 5.000 mp situat pe Drumul Fermei.

 

Magazin 2 minute
Transport public 10 minute
Scoala/Gradinita 4 minute
Cafenea/Restaurant 4 minute
Farmacie/Spital 4 minute
Centru 15 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista al apartamentului este de: 49.000 Euro, TVA 5% inclus.

Pretul parcari exterioare: 3.000 Euro, TVA 19% inclus.

Oferta disponibila la plata numerar in sistem anticipat.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata. Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%; La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie