Garsoniera decomandata, terasa 45 mp, statia de Metrou Berceni

Berceni, Pasarela pietonala Metrou Berceni
ID Anunt: 32154

Trimite linkul unui prieten pe

Garsoniera
Etaj: mansarda
S.U.: 27.48 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 27.48 mp
Suprafata utila + balcon: 72.73 mp
Suprafata construita: 78 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+2E+M
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • mana curenta inox
 • balcoane zidite
 • curte amenajata
 • pregatire aer conditionat
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • acoperis tip sarpanta
 • terasa acoperita

Prezentare

Garsoniera propusa spre vanzare face parte dintr-un proiect rezidential nou cu regim de inaltime P+2E+M, oferind confort si intimitate datorita regimului mic de inaltime si dispunerii blocului in teren.

Imobilul poate fi locuinta ideala pentru o familie sau o investitie avantajoasa pentru inchiriere, avand acces facil la mijloacele de transport in comun si la statia de metrou Berceni.

Proiectul ofera garsoniere simple, apartamente de doua si trei camere spatioase si luminoase, cu compartimentari moderne si finisaje de calitate, permitand clientilor sa isi personalizeze locuintele dupa propriile preferinte.

Puncte de interes

Proiectul rezidential este situat intre cele doua statii de metrou Dimitrie Leonida si Berceni, la doar 500 m distanta. Accesul catre imobil este facil, direct din cele mai importante artere de circulatie cum ar fi Soseaua Berceni si Soseaua Oltenitei, zona fiind una din cele mai dinamice din sudul Capitalei.

In apropiere se gasesc centre comerciale importante cum ar fi Mega Image, Penny Market, Profi Market, Metro, Auchan, Jumbo, Selgros, Lidl, Carrefour Grand Arena, gradinite cu after-school, scoli, baruri/pub-uri, restaurante, magazine, locuri de joaca pentru copii si unitati medicale.”

Magazin 2 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pret de lista apartament este de 45.500 Euro, TVA 5% inclus!

In cadrul acestui ansamblu, puteti achizitiona locuri de parcare dezmembrate cadastral la pretul de 3.000 Euro TVA inclus.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Cere Oferta
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.