Garsoniera, Lidl Soseaua Oltenitei, stradal, Popesti Leordeni

Metrou Berceni, Lild Soseaua Oltenitei
ID Anunt: 20840

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Palm Residence Oltenitei

Garsoniera
Etaj: parter
S.U.: 35.84 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 35.84 mp
Suprafata utila + balcon: 35.84 mp
Suprafata construita: 43 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+5E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane sticla securizata
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • lift
 • pregatire aer conditionat
 • interfon
 • sistem fatada mixta
 • acces securizat cu bariere
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Va prezentam spre vanzare o garsoniera cu suprafata de 35.84 mp. Locuinta este disponibila la parterul imobilului ce are 5 etaje si dispune de o compartimtare ideala incat sa ofere functionalitate si confort, cu lumina naturala din abundenta in toate camerele.

Proprietatea prezentata face parte din proiectului rezidential Palm Residence Oltenitei, proiect amplasat stradal pe Soseaua Oltenitei la intrare in Orasul Popesti Leordeni. Imobilul dispune de o pozitionare excelenta in teren fata de mijloacele de transport in comun sau de punctele de interes major din zona.

Puncte de interes

Ansamblul rezidential este amplasat pe strada Oltenitei a Orasului Popesti-Leordeni, la granita cu Sectorul 4 al Capitalei si se bucura de o pozitie privilegiata, fiind in apropiere de numeroase supermarketuri precum Mega Image, Mall La Strada, Lidl, Kaufland, Sun Plaza, precum si de institutii de invatamant, gradinite, farmacii, multiple locuri de joaca pentru copii si parcuri (Parcul Lumea copiilor, Parcul Tudor Arghezi, Oraselul Copiilor Brancoveanu).

Zona in care este amplasat imobilul dispune de infrastructura completa, cu drumuri si cai de acces asfaltate, iar accesul se face rapid din Soseaua Oltenitei.

Mijloacele de transport in comun se pot accesa cu usurinta din imediata apropiere a imobilului: Metrou Dimitrie Leonida, Metrou Aparatorii Patriei, STB (tramvai: 1,10,11,34; autobuz: 102, 124, 202, 402, 414, 440, N103, N106, N124).

Magazin 2 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 2 minute
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 10 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista este de 47.000 Euro, TVA 5% inclus.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Pentru achizitia prin plata esalonata: 51.700 Euro TVA 5% inclus. Avansul minim 20.000 Euro

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Palm Residence Oltenitei

Soseaua Oltenitei, Popesti-Leordeni

Amplasat la intrarea in orasul Popesti-Leordeni, nu foarte departe de granita cu Sectorul 4 Bucuresti, noul proiect imobiliar dezvoltat sub aceasta marca ne dezvaluie o identitate aparte datorita modului atent in care a fost gandit si proiectat.

Garsoniera, Studio, Apartamente 2-3 camere
Finalizat
Preturi de la 50.000 Euro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie