Garsoniera moderna, Sienna Central City Residence, bucatarie mobilata

Mall La Strada, Metrou Berceni
ID Anunt: 36588

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Sienna Central City Residence

52.300 Euro
(TVA 5% inclus)
*Bucatarie mobilata
Calculator Rate
Garsoniera
Etaj: 2
S.U.: 31.40 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 31.40 mp
Suprafata utila + balcon: 38.90 mp
Suprafata construita: 45 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: S+P+6E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta metalica
 • balcoane zidite
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • curte amenajata
 • lift
 • pregatire aer conditionat
 • interfon
 • sensor pentru incendii
 • sistem fatada conventionala
 • panouri solare
 • placa de beton peste ultimul etaj
 • piscina exterioara
 • parcare subterana

Prezentare

Sienna Central City Residence ne impresioneaza prin noul lor proiect imobiliar, care se remarca prin amploarea sa si prin faptul ca include pe langa multe alte facilitati complementare si o piscina, fiind astfel primul proiect de acest gen din zona de sud a Capitalei.

Noul proiect se afla amplasat in Popesti Leordeni, pe Strada Biruintei, in apropierea Soselei Berceni si a statiei de metrou Berceni Leonida. Fiecare bloc din acest proiect are in componenta 42 de unitati locative bine compartimentate, luminoase insotite de balcoane mari de tip terasa.

Garsoniera oferita spre vanzare are o suprafata total utila de 38,90 mp,si este dispusa astfel: o bucatarie de 6,30 mp, camera de zi cu suprafata de 20.70mp, baie ampla si un balcon tip terasa de 7,50 mp. Aceasta este disponibila pe etaj intermediar intr-un imobil modern, cu finisaje interioare de calitate si cu o terasa multistrat dotata cu panouri fotovoltaice care asigura iluminarea partilor comune. De asemenea, blocul dispune de spatii exterioare amenajate cu alei pietonale si parcari delimitate (vandute separat) si o piscina exterioara care poate fi utilizata de locatarii acestui ansamblu.

Mobilierul de bucatarie oferit bonus in pretul locuintei are o valoare de 1.300 Euro si poate fi ales din mai multe modele prestabilite.

Puncte de interes

Ansamblul este situat pe strada Biruintei cu acces ușor la stațiile de metrou Berceni (400 ml) și Dimitrie Leonida și oferă noilor locatari numeroase facilități, printre care: spații verzi, loc de joacă pentru copii, piscina, parcări supraterane, alei pietonale iluminate nocturn, magazine mixte, cafenea și restaurant.

Zona dispune astazi de infrastructură completă, cu drumuri și cai de acces rapide atat auto cat si pietonal, iar accesul se poate face atât din Soseaua Berceni, cât și din Soseaua Oltenitei, în cele mai civilizate condiții.

Magazin 2 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista al apartmantului este: 52.300 Euro (TVA 5% inclus).

Posibilitate achizitie parcari dezmembrate la pretul de:
 • Supraterane: 5.500 Euro + TVA 19%;
 • Subterane: 7.500 Euro + TVA 19 %.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar, iar pentru plata numerar in sistem anticipat se ofera discount substantial.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Sienna Central City Residence

Metrou Berceni, Mall La Strada, Parc Lumea Copiilor

Sienna Residence, dezvoltat ca un ansamblu rezidential premium, impresioneaza prin organizarea excelenta si functionalitatea sa bine puse in aplicare, indeplinind toate criteriile necesare pentru a fi considerat un proiect de anvergura mare ce aspira la titlul de proiect premium.

Garsoniere, Studio, Apartamente 2 si 3 camere
Mai 2024
Preturi de la 48.800 Euro

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 2615 €
max 26150 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie