Metrou Dimitrie Leonida, apartament decomandat 2 camere, etaj intermediar.

Ilfov, Metrou Dimitrie Leonida
ID Anunt: 25116

Trimite linkul unui prieten pe

Nr. camere: 2
Etaj: 2
S.U.: 54 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 54 mp
Suprafata utila + balcon: 59 mp
Suprafata construita: 70 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+2E+3ER
Structura: beton, caramida
Tip imobil: bloc de locuinte mixte

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vinarom
 • vopsea lavabila
 • geamuri termopan
 • cada
 • chiuveta
 • mobilier in baie
 • baterii
 • mana curenta inox
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • interfon

Prezentare

Apartamentul pe care il prezentam spre vanzare are o compartimentare decomandata, camere foarte luminoase si face parte din ansamblul Happy Home Residence, un imobil cu regim de inaltime P+2E+E3R si un total de 10 de apartamente. Imobilul este situat in orasul Popest-Leordeni, la trei minute de mers pe jos pana la statia de metrou Dimitrie Leonida si beneficiaza de infrastructura completa.

Locuinta este disponibila la etajul 2 al blocului si se vinde complet finisata, cu centrala termica proprie si contorizari individuale.

Puncte de interes

Ansamblul Happy Home Residence este situat pe strada Oituz, in Popesti-Leordeni si are acces la statia de metrou Dimitrie Leonida in doar trei minute de mers pe jos. De asemenea aveti acces la Soseaua Berceni, Soseaua Oltenitei, linia de Centura a Bucurestiului si la Autostrada Soarelui.

In vecinatate exista gradinita, scoala, colegiu, Universitatea Spiru Haret, Penny Market, Mega Image, piata agroalimentara, saloane de coafura-frizerie, sali de fitness, restaurante si farmacii.

Magazin 1 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 2 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista al apartamentului este de 80.200 Euro Tva 5% inclus, se poate achizitiona prin orice tip de credit.

Loc de parcare :3.000 euro+tva  19%

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie