Promotie, Apartament 3 camere, curte proprie 120mp, strada Oituz, Metrou Dimitrie Leonida

Ilfov, Strada Oituz, Metrou Dimitrie Leonida
ID Anunt: 28505

Trimite linkul unui prieten pe

 • Pret PROMO
Nr. camere: 3
Etaj: parter
S.U.: 72.80 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 2

Caracteristici

Suprafata utila: 72.80 mp
Suprafata utila + balcon: 192.60 mp
Suprafata construita: 89 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+2E+3ER
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte

Finisaje si dotari

 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • geamuri termopan
 • vas WC suspendat si bazin incastrat
 • cada
 • chiuveta
 • mobilier in baie
 • baterii
 • cabina dus
 • mana curenta inox
 • balcoane traforaj metallic
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gazon
 • gard
 • pregatire aer conditionat
 • interfon
 • sensor pentru incendii
 • monitorizare video

Prezentare

Va oferim posibilitatea achizitiei unui apartament excelent cu 3 camere complet decomandat, la doar 300 m de statia de metrou Dimitrie Leonida ce are o suprafata utila de 72,80 mp + 119,80 mp curte proprie.

Compartimentarea este foarte bina gandita si repartizata astfel: living de 18 mp, bucatarie de 9,80 mp, doua dormitoare de 16,10 mp, respectiv 12,90 mp, si doua bai de 4 mp respectiv 3,70 mp cu geam. Locuinta beneficiaza de o curte proprie 119,80 mp cu iesire din living. Regimul de inaltime al blocului este P+2E+3ER.

Puncte de interes

Complexul rezidential Happy Home, din care face parte apartamentul prezentat este amplasat la doar 5 minute de statia de Metrou Dimitrie Leonida si beneficiaza de infrastructura completa, strazi asfaltate, iluminat public.

Beneficiaza de acces rapid catre Bulevardul Metalurgiei, Bulevardul Constantin Brancoveanu si catre multiple centre comerciale din zona: Mall La Strada, Mega Image, Metro Berceni, Auchan, Jumbo, Selgros, Carrefour Grand Arena si Sun Plaza Mall, plus institutii de invatamant sau unitati spitalicesti.

Mijloace de transport in comun: statie metrou Dimitrie Leonida, statie STB, statie Maxi Taxi.

Magazin 1 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 3 minute
Farmacie/Spital 1 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista al apartamentului este: 127.400 Euro  TVA 5% inclus.

Este acceptata orice modalitate de plata, avansul minim solicitat este de 15%.

Pret promo valabil pana la 31.08.2022 pentru plata numerar in sistem anticipat: 124.900 Euro, TVA 5% inclus.

LOC DE PARCARE INCLUS IN PRET.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Efectueaza rapid o simulare online accesand linkul: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie