Apartament 2 camere, Soseaua Oltenitei, Spitalul de Stomatologie

Bd Constantin Brancoveanu, Clinica de stomatologie, Parcul Oraselul Copiilor
ID Anunt: 67729

Trimite linkul unui prieten pe

Nr. camere: 2
Etaj: 3
S.U.: 51 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 2

Caracteristici

Suprafata utila: 51 mp
Suprafata utila + balcon: 58 mp
Suprafata construita: 61.99 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+8E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • geamuri tripan
 • calorifere
 • glafuri exterior
 • mana curenta metalica
 • balcoane zidite
 • terasa multistrat
 • balcon inchis
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • gazon
 • lift
 • aer conditionat
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Apartamentul cu 2 camere propus spre inchiriere este disponibil intr-un imobil situat pe Soseaua Oltenitei, in Sectorul 4, Bucuresti, in imediata apropiere a Parcului Oraselul Copiilor.
Imobilul este localizat intre statiile de metrou Constantin Brancoveanu si Eroii Revolutiei, vizavi de Spitalul de Stomatologie.

Locuinta dispune de o compartimentare decomandata, se afla la etaj 3/8 al imobilului si are suprafata utila totala de 58 mp.

Imobilul a fost reabilitat recent (an constructie 1982), are doua balcoane inchise cu tamplarie PVC cu geam termopan, iar baia beneficiaza de aerisire naturala.

Apartamentul este mobilat si utilat modern, este dotat cu o unitate de aer conditionat instalata in living, beneficiaza de jaluzele exterioare tip rulou si dispune de numeroase spatii de depozitare.

Vederea este mixta si ofera o priveliste deosebita asupra imprejurimilor, iar in pretul afisat este inclus un loc de parcare.

Nu se accepta animale de companie!

Puncte de interes

Imobilul are acces rapid la mijloacele de transport in comun: autobuz 116, 141, 232, 610 sau metrou Eroii Revolutiei si Constantin Brancoveanu.

Conectarea cu zona centrala a Bucurestiului se poate face rapid, iar distanta de doar 6 km poate fi parcursa in aproximativ 20 minute cu autoturismul personal, prin artere rutiere ample, cum sunt: Soseaua Oltenitei, Calea Serban Voda sau Bulevardul Dimitrie Cantemir.

Nu lipsesc din zona institutiile de invatamant de stat sau cele particulare (crese, gradinite, scoli si licee sau afterschool cu program prelungit), unitatile bancare si centrele medicale, pietele agroalimentare (Piata Resita, Piata Progresul, Piata Sudului), numeroase centre comerciale cu specific mixt, hypermarketuri ale marilor retaileri (Lidl, Carrefour, Mega Image, Kaufland) cat si locurile de joaca pentru copii, parcurile si zonele de agrement.

Imobilul este amplasat la numai 2 minute de Parcul Oraselul Copiilor (zona Constantin Brancoveanu) sau Parcul Tineretului.

De asemenea, in proximitate se regaseste centrul comercial Sun Plazza Mall si Delta Vacaresti, doua dintre cele mai importante puncte de interes din Sectorul 4, Bucuresti.

De ce sa locuiesti in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 1 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 3 minute
Cafenea/Restaurant 3 minute
Farmacie/Spital 3 minute
Centru 6 km

Pret si modalitati de plata

Pret inchiriere: 460 Euro/ luna

In pretul inchirierii este asigurat un loc de parcare exterior.

Se solicita 1 luna de chirie cu titlul de garantie.

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Serviciul de inchirieri al SudRezidential

La Sudrezidential.ro intelegem importanta gasirii proprietatii de inchiriere perfecte, care sa raspunda tuturor nevoilor dumneavoastra, tocmai de aceea, oferim si un serviciu de inchiriere vast , care include o gama completa de servicii de agentie pentru a va ajuta sa gasiti spatiul comercial sau locuinta perfecta.

Serviciul nostru de inchiriere include indrumari complete pe tot parcursul procesului de inchiriere, de la cautarea proprietatilor ce corespund cerintelor dumneavoastra, pana la semnarea contractului de inchiriere.

Pentru a ne asigura ca primiti cele mai bune servicii posibile am format o echipa de agenti dedicati, care sunt specializati in piata de inchiriere si cu o experienta bogata in gasirea proprietatii perfecte pentru clientii nostri. Acestia vor lucra indeaproape cu dvs. pentru a va intelege nevoile, preferintele si va vor oferi un serviciu personalizat care este adaptat cerintelor dumneavoastra specifice.

Serviciul nostru de inchiriere este supus unor comisioane, care sunt gestionate de agentul Sudrezidential.ro, atribuit ofertei dumneavoastra de inchiriere. Pentru a afla mai multe despre acest serviciu, va rugam sa consultati agentul dumeavoastra, care va fi bucuros sa va explice structura ofertelor noastre si cea a comisionului practicat.

Ne angajam sa va oferim cel mai inalt nivel de servicii si sa ne asiguram ca va gasiti casa de inchiriere visata. Daca aveti intrebari sau doriti sa programati o vizionare, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati. Asteptam cu nerabdare sa va ajutam sa va gasiti proprietatea perfecta pentru inchiriere.

De multe ori, inchirierea unui spatiu este mult mai profitabila decat achizitia lui. Daca vrei sa dezvolti o afacere, daca lucrezi remote sau pur si simplu banca nu iti accepta veniturile pentru un credit imobiliar, inchirierea este cea mai buna solutie.

Ce trebuie sa stii despre serviciul de inchirieri al SudRezidential?

 • Este un serviciu care vine, atat in ajutorul proprietarilor, cat si in ajutorul chiriasilor. Crestem vizibilitatea proprietatilor de inchiriat in Sudul Bucurestiului si ne asiguram ca persoanele care doresc sa inchirieze au acces la cele mai bune oferte;
 • Implica un comision. Spre deosebire de celelalte servicii ale agentiei, cele de inchiriere implica un comision, platit catre SudRezidential in momentul in care se finalizeaza o tranzactie. Comisionul este platit atat de chirias, cat si de proprietar.

Care este valoarea comisionului impus de SudRezidential?

Valoarea comisionului difera in functie de proprietatea inchiriata. Daca esti direct interesat de o proprietate de inchiriat pe care ai gasit-o pe SudRezidential.ro, poti afla toate detaliile privind costurile si procedura de inchiriere contactand agentul ce reprezinta proprietatea.

Atentie

 • serviciul de inchirieri este supus comisionarii;
 • serviciul de inchirieri este un serviciu diferit de celelalte servicii SudRezidential, fiind unul de agentie imobiliara, nu de reprezentare;
 • Comisionul pentru inchirierile duse la bun sfarsit prin SudRezidential este platit atat de cumparator, cat si de vanzator;
 • valoarea comisionului este variabila, in functie de particularitatile fiecarei proprietati;
 • valoarea comisionului poate sa fie aflata prin contactarea directa a agentului ce reprezinta proprietatea.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.