Apartament 2 camere, stradal Oltenitei, Sector 4

Aparatorii Patriei, Soseaua Oltenitei, Cheile Turzii, IRA, Petrom
ID Anunt: 62314

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Sky Garden Tower Oltenitei Sector 4 Bucuresti

88.000Euro
(Nu se aplica TVA)
Calculator Rate
Nr. camere: 2
Etaj: 1
S.U.: 51.70 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 51.70 mp
Suprafata utila + balcon: 55.90 mp
Suprafata construita: 65.20 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: S+P+10E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri tripan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane sticla securizata
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gazon
 • gard
 • lift
 • videointerfon
 • sistem fatada ventilata
 • acces securizat cu bariere
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Va oferim spre cumparare un apartament cu 2 camere, disponibil intr-un ansamblu rezidential din zona de Sud a Capitalei, situat pe Soseaua Oltenitei, sector 4, Bucuresti.

Locuinta este disponibila la etajul 1/10 al imobilului si dispune de suprafata totala de 58.15 mp, cu balcon de 5.55 mp inclus.

Camerele au suprafete vitrate ample ce ofera o luminozitate excelenta si sunt dispuse printr-o compartimentare atent gandita si foarte bine optimizata, dupa cum urmeaza: hol acces cu spatii pentru depozitate 6.70 mp, camera de zi 18.05 mp, dormitor generos 13.20 mp,  bucatarie inchisa 10.15 mp si baie 4.50 mp.

Locuinta este echipata complet, finisata cu materiale moderne, de ultima generatie si dotata cu obiecte sanitare de calitate premium, centrala termica in condensare si tamplarie PVC cu geam tripan.

Apartamentul dispune si de un loc de parcare subteran ce se poate achizitiona separat.

Puncte de interes

Legatura cu zonele centrale ale Capitalei dar si cu alte puncte de interes  major se face cu usurinta prin intermediul mijloacelor de transport in comun: metrou Dimitrie Leonida sau Aparatorii Patriei, STB (liniile 439, 440, 479, 610, N1, N10, 102, 243, N106), tramvai (liniile 1, 10, 11, 34).

Pe langa existenta in imediata apropiere a centrelor comerciale importante precum: Lidl, Mega Image, Penny Market, Profi Market, Kaufland, Mall Sun Plaza, mentionam centre educationale importante: scoli, gradinite, liceu si colegiu tehnic, after-school, facultate, parcuri mari (Tineretului, Oraselul Copiilor, Rezervatia naturala Delta Vacaresti) dar si unitati medicale, farmacii, restaurante, cafenele.

De asemenea, distanta pana la promenada comerciala Mall La Strada poate fi parcursa in doar cateva minute, iar in proximitate se regasesc spatii si zone de agrement precum: Parcul Copiilor( Drumul Fermei ) sau Parcul Tudor Arghezi (Bulevardul Metalurgiei).

Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 5 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 3 minute
Cafenea/Restaurant 10 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 25 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pretul de vanzare al apartamentului este de 88.000 Euro.

Locuinta dispune si de un loc de parcare subteran, ce se poate achizitiona la pretul de 15.000 euro.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau prin plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Sky Garden Tower Oltenitei Sector 4 Bucuresti

Sky Garden Tower Oltenitei Sector 4 Bucuresti

Soseaua Oltenitei, Sector 4

PROIECT VANDUT! “Va multumim pentru increderea acordata acestui proiect! Va vom tine la curent cu informatii noi despre urmatoarele noastre proiecte.”

Garsoniera, Apartamente 2-3 camere
Finalizat

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 13200 €
max 44000 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.