Apartament decomandat, mutare rapida, Berceni, Sos. Oltenitei

Soseaua Oltenitei, Lidl
ID Anunt: 37429

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Loka Residence Premium Apartments

Studio
Etaj: 3
S.U.: 47.83 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 2

Caracteristici

Suprafata utila: 47.83 mp
Suprafata utila + balcon: 61.53 mp
Suprafata construita: 62 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+3E+4ER
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane zidite
 • balcoane sticla securizata
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • lift
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Va oferim spre cumparare un apartament decomandat, disponibil la etajul 3 al unui imobil nou, cu regim de inaltime P+3E+4Er, care dispune de o suprafata totala utila de 61.53, din care 13.69 mp balcon. Locuinta este formata din living, bucatarie inchisa, dormitor spatios, hol de acces, baie, doua balcoane foarte generoase si se vinde in stadiul complet finisat, bransata la utilitati si contorizat individual.

Proiectul imobiliar din care face parte si apartamentul propus se afla in imediata apropiere de Soseaua Oltenitei, la granita dintre Sectorul 4 Bucuresti si intrarea in orasul Popesti Leordeni, fiind format dintr-un singur bloc de locuinte, care beneficiaza de infrastructura completa: strazi asfaltate, iluminat public, acces rapid la STB. Distanta pana in centrul Bucurestiului poate fi parcursa in aproximativ 15 minute, iar la nici 10 minute se afla Piata Sudului.

Puncte de interes

Amplasat la cateva minute de mers pe jos fata de capatul liniilor de tramvai 1, 10, 11, 34, proiectul dispune de toata infrastructura Capitalei, iar rezidentii imobilului pot ajunge in doar cateva minute in toate zonele Bucurestiului datorita accesului facil catre toate zonele de interes zilnic.

In imediata apropiere regasim: scoli, gradinite, spitale, statiile mijloacelor de transport in comun, supermarketuri (Lidl si Mega Image) sau centre si galerii comerciale de anvergura mare, cum e cazul Sun Plaza Mall sau Grand Arena Mall.

Magazin 4 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 7 minute
Cafenea/Restaurant 4 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 15 minute

Pret si modalitati de plata

Pret 67.900 Euro TVA 5% inclus 

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Loka Residence Premium Apartments

La granita dintre Berceni Sector 4 si Popesti Leordeni

Loka Residence Premium Apartments este primul proiect rezidential dezvoltat sub marca Loka Residence, proiect ce dispune de o amplasare excelenta in teren, fiind dispus chiar la granita dintre Berceni Sector 4 si Popesti.

Garsoniera, Studio, 2-3 camere
Finalizat
Preturi de la 33.600 euro

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 3395 €
max 33950 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie