Apartament decomandat, mutare rapida, Berceni, Sos. Oltenitei

Soseaua Oltenitei, Lidl
ID Anunt: 37429

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Loka Residence Premium Apartments

Studio
Etaj: 3
S.U.: 47.84 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 2

Caracteristici

Suprafata utila: 47.84 mp
Suprafata utila + balcon: 61.53 mp
Suprafata construita: 57.27 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+3E+4ER
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane zidite
 • balcoane sticla securizata
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • lift
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Va prezentam spre vanzare un apartament decomandat, disponibil la etajul 3 al unui imobil nou, cu regim de inaltime P+3E+4Er, care dispune de o suprafata totala utila de 61.53 mp. Locuinta este formata din living, bucatarie inchisa, dormitor, hol de acces, baie, doua balcoane mari si se vinde complet finisata, bransata la utilitati si contorizata individual.

Proiectul imobiliar din care face parte apartamentul propus se afla in imediata apropiere a Soselei Oltenitei, la granita dintre Sectorul 4 si intrarea in orasul Popesti Leordeni, fiind format dintr-un singur bloc de locuinte ce beneficiaza de infrastructura completa: strazi asfaltate, iluminat public, acces rapid la STB.

Puncte de interes

Noul proiect rezidential este amplasat la intrarea in orasul Popesti-Leordeni, intr-o zona linistita, lipsita de traficul intens si agitatia urbana.

Datorita pozitionarii excelente, accesul de la imobil catre centrul Capitalei sau alte zone de interes se poate face rapid prin Soseaua Oltenitei, Soseaua Berceni sau Soseaua Vitan Barzesti in aproximativ 20 minute, iar la nici 10 minute se afla Piata Sudului.

Mijloacele de transport in comun din imediata apropiere sunt amplasate la numai cateva minute de mers, statiile STB (liniile 439, 440, 479, 610, N1, N10, 102, 243, N106), tramvai (liniile 1, 10, 11, 34) facand rapid legatura cu statiile de metrou.

Imobilul are in vecinatate scoli si gradinite, unitati medicale si farmacii, centre comerciale, mall, parcuri si spatii verzi amenajate, restaurante si cafenele.

Magazin 4 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 7 minute
Cafenea/Restaurant 4 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pret 67.900 Euro TVA 5% inclus 

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Loka Residence Premium Apartments

La granita dintre Berceni Sector 4 si Popesti Leordeni

Loka Residence Premium Apartments este primul proiect rezidential dezvoltat sub marca Loka Residence, proiect ce dispune de o amplasare excelenta in teren, fiind dispus chiar la granita dintre Berceni Sector 4 si Popesti.

Garsoniera, Studio, Apartamente 2-3 camere
Finalizat

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie