Apartament cu 3 camere, zona Brancoveanu, Mall Grand Arena

Mall Grand Arena, Str. Postalionului, Bd. Metalurgiei, Bd. Constantin Brancoveanu
ID Anunt: 58506

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu

Nr. camere: 3
Etaj: 1
S.U.: 77.78 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 2
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 77.78 mp
Suprafata utila + balcon: 83.81 mp
Suprafata construita: 98.04 mp
Compartimentare: semidecomandat
Regim de inaltime: P + 5 Etaje
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri tripan
 • centrala termica apartament
 • incalzire in pardoseala
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane zidite
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • lift
 • interfon
 • monitorizare video
 • sistem fatada conventionala
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Apartamentul cu 3 camere decomandat propus spre achizitie face parte din proiectul imobilar Cavar Residence, proiect imobiliar premium, care se dezvolta in Sectorul 4, Bucuresti, mai exact la intersectia strazilor Postalionului cu Dealul Cucului, la mica distanta fata de Grand Arena Mall si Bulevardul Metalurgiei.

Imobilul are regim de inaltime S+P+5E si este dotat cu un lift modern. Proiectul Cavar Residence beneficiaza de o amplasare excelenta si de finisaje de exceptie, realizate cu materiale din gama premium. In plus, ofera facilitati precum supraveghere video, control de acces la intrare si dispune de spatii verzi amenajate, de locuri de parcare  supraterane si de numeroase spatii comerciale la parterul imobilului.

Apartamentul este disponibil la etajul 1/5 al imobilului si beneficiaza de o compartimentare decomandata, dispusa dupa cum urmeaza: living spatios de 22.78 mp, bucatarie de 8.45 mp, un dormitor matrimonial amplu cu o suprafata de 16.25 mp prevazut cu baie de 4.40 mp, un dormitor de 13.06 mp, hol acces 8.84 mp si o baie de 4 mp.

Proiectul imobiliar Cavar Residence este amplasat intr-o zona rezidentiala aflata in continua dezvoltare din Sectorul 4 al Capitalei, in imediata apropiere a galeriilor comerciale ce formeaza Grand Arena Mall.

Puncte de interes

Pozitionat excelent si integrat complet cu natura, interconectat cu toate facilitatile moderne ale orasului si insotit de o serie de facilitati complementare, proiectul Cavar Residence se pozitioneaza deja in topul proiectelor imobiliare exclusiviste din noua zona rezidentiala formata in imediata apropiere a mallului Grand Arena din Sectorul 4, Bucuresti.

Imobilul ofera acces facil la puncte de interes precum: unitati de invatamant, unitati bancare si medicale, galerii si centre comerciale mari ( Carrefour Grand Arena Mall, Selgros, Hornbach, Lidl, Kaufland, Metro, Auchan ), piete agroalimentare, restaurante si cafenele.

Intreaga zona ofera conditii de locuit prospere, dispune de strazi asfaltate si iluminate pe timp de noapte, de trotuare ample, iar accesul catre imobil se realizeaza in conditii civilizate si de deplina siguranta. In imediata apropiere a imobilului (la aproximativ 50 m) se afla statia STB (linia 241) care face legatura directa cu statia de metrou Aparatorii Patriei.

Distanta pana in zona centrala a Capitalei se poate parcurge in aproximativ 20 minute cu autoturismul personal prin bulevarde ample si strazi adiacente cu trafic redus.

La o distanta mica fata de imobil se regaseste parcul Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti ce se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare, iar tema principala a acestuia este dedicata sportului, intrucat a fost amenajata o pista de atletism lungimea de 1670 metri, o pista de biciclete, dar si piste pentru trotinete.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare.

Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 1 minute
Transport public 1 minute
Scoala/Gradinita 3 km
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pret: 112.000 Euro + TVA.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu

Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu

Grand Arena Mall Sector 4

Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu este un proiect imobiliar premium, care se dezvolta in Sectorul 4, Bucuresti, mai exact la intersectia strazilor Postalionului cu Dealul Cucului, la mica distanta fata de Grand Arena Mall si Bulevardul Metalurgiei.

Studio, Garsoniere, Apartamente 2-3 camere
Septembrie 2025
Preturi de la 46.000 Euro

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0 €
max 0 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Cere Oferta
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.