Apartament mobilat si utilat, Drumul Binelui, Kaufland Bd. Metalurgiei

Bd Metalurgiei, Kaufland Metalurgiei, Lidl Metalurgiei, Parc Tudor Arghezi
ID Anunt: 46296

Trimite linkul unui prieten pe

Studio
Etaj: 3
S.U.: 48.86 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 48.86 mp
Suprafata utila + balcon: 44.65 mp
Suprafata construita: 56 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: Ds+P+4E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri exterior
 • mana curenta metalica
 • balcoane zidite
 • balcon inchis
 • pavaj
 • gazon
 • gard
 • interfon
 • sensor pentru incendii
 • monitorizare video
 • sistem fatada conventionala
 • acces securizat cu bariere
 • acoperis tip sarpanta
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Va prezentam spre vanzare un apartament tip studio modern, amplasat pe Drumul Binelui in Sectorul 4, Bucuresti, zona Kaufland Metalurgiei.

Apartamentul face parte dintr-un ansamblu rezidential dat in folosinta la finalul anului 2014, este gata de locuit, complet mobilat si utilat.

Locuinta are o suprafata utila de 48.86 metri patrati (include balcon de 4.21 mp) si este disponibila la etajul 3/4 al imobilului. Acest apartament este foarte bine compartimentat si dispune de o compartimentare decomandata, dupa cum urmeaza: camera de zi, dormitor, bucatarie inchisa, hol si baie.

Ansamblul Family Residence este o locatie excelenta din proximitatea centrelor comerciale Lidl si Kaufland, amplasate in zona Bulevardului Metalurgiei, iar accesul rapid fata de mijlocul de transport STB (linia 241) faciliteaza conexiunea rapida cu statia de metrou Aparatorii Patriei, in doar 10 minute.

In pretul afisat este inclus un loc de parcare suprateran.

Puncte de interes

Proiectul rezidential din care face parte aceasta proprietate prezentata beneficiaza de o amplasare excelenta, pe Drumul Binelui in cadrul Sectorului 4, Bucuresti si ofera acces facil la puncte de interes precum: unitati de invatamant, unitati bancare si medicale, galerii si centre comerciale mari ( Carrefour Grand Arena Mall, Selgros, Hornbach, Lidl, Kaufland, Metro, Jumbo, Auchan ), piete agroalimentare, restaurante, cafenele si numeroase zone de agrement.

Intrega zona intregeste conditii de locuit prospere, strazile sunt asfaltate si iluminate nocturn, trotuarele sunt ample, iar accesul catre imobil se desfasoara in conditii civilizate si de deplina siguranta.

In imediata apropiere a imobilului (la aproximativ 100 m) se afla statia STB (linia 241) care faciliteaza legatura directa statia de metrou Aparatorii Patriei in doar cateva minute, iar distanta pana in zona centrala a Capitalei se poate parcurge in aproximativ 20 minute cu autoturismul personal.

In imediata apropiere a imobilului se afla Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, care se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare. Tema principala a parcului este dedicata sportului, intrucat a fost amenajata o pista de atletism cu lungimea de 1670 metri, o pista de biciclete, dar si piste pentru trotinete.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 2 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul locuintei este de: 72.000 Euro.

Locul de parcare este inclus.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau cu plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie