Apartament tip studio, disponibil imediat, Mall Grand Arena

Mall Grand Arena, Parcul Tudor Arghezi
ID Anunt: 63117

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Aimee Residence Brancoveanu

Studio
Etaj: 6
S.U.: 44.50 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 44.50 mp
Suprafata utila + balcon: 49.60 mp
Suprafata construita: 59 mp
Compartimentare: semidecomandat
Regim de inaltime: P+4+5ER+6ER
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane traforaj metallic
 • terasa necirculabila
 • lift
 • pregatire aer conditionat
 • interfon
 • sensor pentru incendii
 • videointerfon
 • sistem fatada conventionala
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Apartamentul tip studio propus spre vanzare face parte dintr-un proiect imobiliar nou, situat intr-o zona rezidentiala in plina dezvoltare din Sudul Capitalei,aflata in imediata apropiere a Bulevardului Constantin Brancoveanu, Sector 4, Bucuresti.

Proprietatea este disponibila la etajul 6/6 al imobilului si are suprafata utila totala de 49.60 mp. O caracteristica importanta a acestui apartament este compartimentarea eficienta, care a permis crearea de spatii interioare ce beneficiaza de lumina naturala din abundenta: camera de zi+ bucatarie 25 mp, dormitor 12.30 mp, hol 5.75,  baie 2.70 si balcon 5.10 mp.

Locuinta se preda echipata complet, finisata cu materiale moderne, de ultima generatie si dotata cu obiecte sanitare de calitate premium, centrala termica in condensare si tamplarie PVC cu geam termopan de foarte buna calitate.

Puncte de interes

Aimee Residence Brancoveanu este amplasat in Bucuresti, Sectorul 4, intr-o zona rezidentiala completa situata langa Mall Grand Arena, unde sunt dispuse numeroase magazine de proximitate, centre si galerii comerciale, institutii de invatamant, centre medicale, unitati bancare si alte puncte de interes importante.

Imobilul are acces facil la mijloacele de transport in comun STB: liniile 102, 141, 220, 312, 313, N105 si 241, care realizeaza legatura directa cu statia de metrou Aparatorii Patriei sau cu celelalte statii de metrou din zona.

La doar 15 minute de mers fata de imobil se regaseste Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, care se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare, tema principala a acestuia fiind dedicata sportului si relaxarii.

Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 5 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 7 minute
Cafenea/Restaurant 10 minute
Farmacie/Spital 10 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista al apartamentului este: 60.500 Euro + TVA

Pret promotional in limita disponibilitatii – 52.300 Euro + TVA

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau prin plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Aimee Residence Brancoveanu

Aimee Residence Brancoveanu

Mall Grand Arena, Kaufland Berceni

Aimee Residence Brancoveanu este un proiect rezidential compus din 3 blocuri de locuinte mixte: apartamente de tip studio, garsoniere, apartamente cu 2 camere si apartamente cu 3 camere. Daca iti doresti un apartament in zona Bulevardului Brancoveanu, cu acces rapid catre zonele verzi, spatiile comerciale si centrul orasului, acest proiect ar putea fi cea mai buna optiune pentru tine, avand un raport excelent intre calitate si pret.

Garsoniera, Apartament Tip Studio, 2 si 3 Camere
Finalizat
Preturi de la 60.500 Euro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Cere Oferta
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.