Apartament tip studio, Grand Arena Mall, adiacent Bd. Brancoveanu

Bd Metalurgiei, Carrefour, Selgros, Meridian Auto, Str. Postalionului
ID Anunt: 59405

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu

 • Incalzire in pardoseala
Studio
Etaj: 4
S.U.: 53.86 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 53.86 mp
Suprafata utila + balcon: 57.11 mp
Suprafata construita: 68 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P + 5E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri tripan
 • centrala termica apartament
 • incalzire in pardoseala
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane sticla securizata
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gazon
 • gard
 • lift
 • pregatire aer conditionat
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • acces securizat cu bariere
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Va oferim spre vanzare un apartament tip studio, disponibil in cadrul ansamblului rezidential Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu, proiect premium dispus in Sectorul 4 al Capitalei, in zona Mall Grand Arena, la mica distanta de Bd. Metalurgiei.

Proiectul imobiliar Cavar Residence impresioneaza prin amplasarea sa excelenta, cat si prin finisajele de exceptie realizate cu materiale de calitate premium dar si prin alte beneficii precum: centrala termica 24 kW in condensare cu sistem de incalzire in pardoseala, tamplarie PVC Salamander BluEvolution 82 cu geam tripan, supraveghere video, spatii verzi ample amenajate.

Apartamentul dispune de o compartimentare optima si ofera spatii de locuit generoase, proiectate cu atentie pentru a asigura un nivel ridicat de confort.

Proprietatea este disponibila la etajul 4/5 si are suprafata utila totala de 57.11 mp, distribuita eficient, astfel: hol acces 4.82 mp, living si bucatarie deschisa 30.59 mp, dormitor 13.80 mp, baie 4.65 mp si balcon 3.25 mp.

In cadrul ansamblului rezidential sunt disponibile locuri de parcare acoperite si supraterane, la preturi accesibile.

Imaginile prezentate privind mobilierul, amenajarile interioare, dotarile, cat si variantele de finisare sunt propuneri de amenajare si mobilare ce pot fi executate contra cost, acestea au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari.

Puncte de interes

Proiectul imobiliar Cavar Residence este situat intr-o zona rezidentiala in continua dezvoltare din Sectorul 4 al Capitalei, pe strada Drumul Dealul Cucului, in apropierea galeriilor comerciale ce formeaza Grand Arena Mall.

Aceast ansamblu beneficiaza de o locatie excelenta si asigura acces facil catre puncte de interes, precum unitati de invatamant, institutii bancare si medicale, precum si centre comerciale majore (Carrefour, Selgros, Hornbach, Lidl, Kaufland, Metro, Auchan, Jumbo), piete agroalimentare, restaurante si cafenele.

Zona ofera conditii de locuit prosper, avand strazi asfaltate si iluminate pe timp de noapte, trotuare generoase, iar accesul catre imobil se realizeaza in mod civilizat si sigur. La doar 200 de metri distanta fata de imobil se regaseste statia STB (linia 241), ce ofera conectarea directa cu statia metroul Aparatorii Patriei.

Distanta pana in centrul Capitalei poate fi parcursa in aproximativ 20 de minute cu autoturismul personal.

In proximitatea imobilului se afla Parcul Tudor Arghezi care se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare ce urmeaza a fi dublata de catre autoritatile locale, tema principala a acestuia fiind dedicata sportului si relaxarii.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 3 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pret de lista apartament: 79.500 Euro + TVA

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau cu plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu

Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu

Grand Arena Mall Sector 4

Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu este un proiect imobiliar premium, care se dezvolta in Sectorul 4, Bucuresti, mai exact la intersectia strazilor Postalionului cu Dealul Cucului, la mica distanta fata de Grand Arena Mall si Bulevardul Metalurgiei.

Studio, Garsoniere, Apartamente 2-3 camere
Septembrie 2025
Preturi de la 46.000 Euro

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0.05 €
max 0.5 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.