Grand Arena Mall, apartament tip studio, imobil finalizat 2023

, Bulevardul Metalurgiei, Grand Arena
ID Anunt: 60732

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Family Residence Brancoveanu 2

Studio
Etaj: 1
S.U.: 47 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 47 mp
Suprafata utila + balcon: 50 mp
Suprafata construita: 61 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: Demisol+Parter+5 Etaje
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta metalica
 • balcoane traforaj metallic
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • curte amenajata
 • lift
 • pregatire aer conditionat
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • acces securizat cu bariere
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Va propunem spre vanzare un apartament tip studio, modern, disponibil intr-un proiect imobiliar finalizat ce se regaseste in imediata vecinatate a galeriilor comerciale ce formeaza Grand Arena Mall, in Sectorul 4 al Capitalei.

Ansamblul rezidential   dispune de o amplasare excelenta si se regaseste in noua zona rezidentiala dezvoltata la standarde inalte din proximitatea intersectiei Bulevardului Constantin Brancoveanu cu Strada Luica.

Proprietatea prezentata este disponibila la etajul 1 al imobilului, are o suprafata utila totala de 50.6 mp dispusa echilibrat printr-o compartimentare moderna si eficienta, astfel: camera de zi cu bucatarie deschisa 22.5 mp, dormitor 15.1 mp, hol amplu de acces 4.9 mp, baie 4.3 mp si balcon 3.8 mp.

Apartamentul este disponibil imediat, se vinde cu bucatarie mobilata si utilata.

Imobilul din care face parte locuinta propusa are regim de inaltime redus, respectiv D+P+5E si dispune de lift performant de 8 persoane si de spatii de depozitare ce se regasesc pe fiecare etaj in parte.

Puncte de interes

Proiectul imobiliar  este amplasat intr-o zona rezidentiala completa, care abunda in facilitati complementare chiar si din punct de vedere comercial, deoarece contine pe langa micile magazine de proximitate si o zona comerciala ampla compusa din mari magazine, centre comerciale si hipermarketuri, cum sunt: Grand Arena Mall, Carrefour Berceni, Selgros, Hornbach Berceni, Lidl, Kaufland, Metro, Jumbo, Auchan.

Accesul catre imobil se face rapid atat din artere de circulatie ample precum bulevardele Constantin Brancoveanu, Alexandru Obregia si Metalurgiei, cat si prin strazi adiacente cu trafic auto redus cum sunt: Turnu Magurele, Aurel Persu, Postalionului sau Drumul Binelui.

Mijlocul de transport in comun STB (linia 241) faciliteaza rapid legatura directa cu statia de metrou Aparatorii Patriei, iar distanta de doar 8 km fata de zonele centrale importante ale Capitalei se poate parcurge cu autoturismul personal in aproximativ 20 minute.

In proximitatea imobilului se afla Parcul Tudor Arghezi, parc ce se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare, tema principala a acestuia fiind dedicata sportului, intrucat a fost amenajata o pista de atletism cu lungimea de 1670 metri, o pista de biciclete, dar si piste pentru trotinete.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare.

Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 5 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 10 minute
Farmacie/Spital 10 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul de vanzare al apartamentului este de 67.000 Euro.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau prin plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Family Residence Brancoveanu 2

Family Residence Brancoveanu 2

Grand Arena Mall, Brancoveanu

Sub deviza “Intinerim Bucurestiul”, ne-am propus sa cream acest proiect, special pentru tinerii care isi doresc sa isi gaseasca locul numit “acasa”, intr-o locuinta noua, amplasata intr-un cartier modern, ridicat cu simt de raspundere si pasiune, pentru rezidentii sai.

Garsoniera, Garsoniera dubla, Apartamente 2 si 3 Camere
Finalizat
Preturi de la 62.800 Euro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.