Aparatorii Patriei, apartament tip studio, incalzire in pardoseala

Aparatorii Patriei, Metrou Aparatorii Patriei, Drumul Jilavei, Parcul Tudor Arghezi
ID Anunt: 61592

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Studio Plus Residence 2

Studio
Etaj: 1
S.U.: 44.90 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 44.90 mp
Suprafata utila + balcon: 48.70 mp
Suprafata construita: 53.76 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: D+P+7Etaje
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • incalzire in pardoseala
 • glafuri exterior
 • mana curenta metalica
 • balcoane zidite
 • balcoane sticla securizata
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • lift
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Va prezentam spre vanzare un aparament tip studio, disponibil in ansamblul Studio Plus Residence 2, proiect imobiliar de succes din Metalurgiei Park Residence,  zona Aparatorii Patriei, Sector 4, Bucuresti. Acest ansamblu rezidential se bucura de o amplasare de exceptie, fiind la doar 8-10 minute de mers fata de statia de metrou Aparatorii Patriei.

 Studio Plus Residence este format din doua blocuri cu regim mixt de inaltime (Corp A-Ds+P+7E/Corp B-Ds+P+5E) si ofera locuinte moderne, cu o compartimentare optimizata: garsoniere, apartamente tip studio si apartamente cu 2 sau 3 camere.

Apartamentul prezentat este disponibil la etajul 1 al imobilului si are o suprafata utila totala de 48.70 mp. Acesta dispune de un living+bucatarie open-space cu o suprafata de 22.50 mp, dormitor de 14.90, hol 2,90mp, baie 4,60mp si balcon 3,80mp.

Localizat intr-o zona foarte bine conectata la centrul Bucurestiului prin artere de circulatie ample, acest proiect se afla la doar 20 de minute de parcurs cu autoturismul  de zona centrala a Capitalei.

Imaginile prezentate privind mobilierul, amenajarile interioare, dotarile, cat si variantele de finisare sunt propuneri de amenajare si mobilare ce pot fi executate contra cost, acestea au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari.

Puncte de interes

Ansamblul rezidential din care face parte aceasta proprietate prezentata beneficiaza de o amplasare excelenta in cadrul Sectorului 4, Bucuresti, fiind pozitionat intre Strada Drumul Binelui si Drumul Jilavei, la doar cateva minute de statia de metrou Aparatorii Patriei.

Intrega zona ofera conditii de locuit civilizate, avand strazi asfaltate si iluminate nocturn, prevazute cu limitatoare de viteza, trotuare ample, iar accesul catre imobil se desfasoara in conditii civilizate si in deplina siguranta.

In imediata apropiere a imobilului se regasesc centre comerciale mari (Lidl, Kaufland, Carrefour Grand Arena, Metro, Selgros, Hornbach, Auchan și Jumbo), institutii de invatamant, unitati bancare si medicale, restaurante si cafenele.

In proximitate, la doar 5 minute de mers se afla Parcul Tudor Arghezi, parc ce se intinde momentan pe o suprafata ampla de 4 hectare care va fi dublata de catre autoritatile locale, ce cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport.

Alaturi de aceasta zona de agrement aflata in centrul atentiei pentru rezidentii din Sectorul 4 al Capitalei si nu numai, se remarca si Patinoarul Berceni Arena, primul patinoar din Bucuresti dezvoltat la standarde inalte pentru a putea gazdui competitii olimpice ce se regaseste la 500 m fata de imobil.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 1 minute
Transport public 1 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 3 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pret: 62.900 Euro + TVA.

*  Pentru plata in sistem anticipat se ofera discount

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau cu plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Studio Plus Residence 2

Studio Plus Residence 2

Metalurgiei Park, Aparatorii Patriei, Turnu Magurele

Noul proiect Studio Plus Residence pastreaza acelasi mod inteligent de concepere, complexitate si buna functionalitate, cu care am fost obisnuiti in proiectele anterioare de catre dezvoltatorii acestui brand imobiliar.

Garsoniere, Studio, Apartamente 2 si 3 camere
Mai 2025
Preturi de la 44.800 Euro

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0.05 €
max 0.5 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.