Apartament 2 camere, decomandat, Aparatorii Patriei

Aparatorii Patriei, Metrou Dimitrie Leonida, Soseaua Berceni, Soeaua Oltenitei
ID Anunt: 61174

Trimite linkul unui prieten pe

Nr. camere: 2
Etaj: 3
S.U.: 54.29 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 54.29 mp
Suprafata utila + balcon: 73.20 mp
Suprafata construita: 68 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+4ER+5ER
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • incalzire in pardoseala
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta metalica
 • balcoane sticla securizata
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gazon
 • lift
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Apartamentul de 2 camere propus spre vanzare face parte din proiectul imobiliar  Club Residence Berceni, proiect ce dispune de o amplasare excelenta in zona de Sud a Capitalei, Sector 4, in proximitatea statiilor de metrou Aparatorii Patriei si Dimitrie Leonida.

Imobilul are regim de inaltime redus, respectiv P+3E+4E retras +5E retras si dispune de un lift performant. Proiectul imobiliar se remarca atat printr-o amplasarea excelenta cat si prin finisarea de exceptie cu materiale de calitate premium a unitatilor locative, la care se adauga facilitati precum: incalzire prin pardoseala, control acces intrare, spatii verzi amenajate sau parcari acoperite.

Locuinta prezentata este disponibila la etajul 3/5 al imobilului , are suprafata totala de 73.20 mp (cu balcon inclus de 18.90 mp) dispusa printr-o compartimentare moderna, foarte bine optimizata, iar camerele au suprafete vitrate ample ce ofera o luminozitate excelenta.

Apartamentul se vinde finisata complet si dispune de obiecte sanitare de calitate premium, centrala termica in condensare, tamplarie PVC  de foarte buna calitate.

Puncte de interes

Imobilul este situat pe strada Cheile Turzii, in Sectorul 4 al Capitalei, la o distanta de numai cateva minute de mers fata de statiile de metrou Aparatorii Patriei si Dimitrie Leonida, fiind amplasat la jumatatea distantei dintre acestea.

In apropierea imobilului se regasesc numeroase centre comerciale mari (Penny Market, Mega Image, Profi Market, Kaufland, Lidl), dar si magazine cu specific comercial mixt. Distanta pana la promenada comerciala Mall La Strada poate fi parcursa pietonal in doar 5 minute, iar in proximitate se regasesc spatii si zone de agrement precum : Parcul Copiilor, Parcul Tudor Arghezi, Parcul Tineretului, Oraselul Copiilor sau Rezervatia naturala Delta Vacaresti.

Alaturi de aceaste zone de agrement din proximitatea imobilului se remarca si Patinoarul Berceni Arena, primul patinoar din Bucuresti dezvoltat la standarde inalte pentru a putea gazdui competitii olimpice. (Aparatorii Patriei – cateva minute de imobil). Iubitorii sportului se mai pot bucura si de cele 14 terenuri de sport amenajate chiar langa parcul Tudor Arghezi.

Conectarea cu zona centrala a Capitalei se poate face rapid, atat cu masina personala ( in aproximativ 20 minute) cat si cu mijloace de transport in comun ce sunt disponibile atat in Sos. Berceni cat si in Sos. Oltenitei (STB cu liniile 439, 440, 479, 610, N1, N10, 102, 243, N106), tramvai (liniile 1, 10, 11, 34).

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala: https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 1 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 3 minute
Farmacie/Spital 8 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pret: 89.900 Euro + TVA.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0.05 €
max 0.5 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.