Apartament 2 camere, mobilat si utilat, Sector 4, Metalurgiei

Aparatorii Patriei, Lidl Metalurgiei
ID Anunt: 34823

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Athos Residence Metalurgiei Park

 • Mobilat
 • Utilat
 • Gata de mutare
 • 0% Comision
86.000 euro
79.000 euro
(Fara TVA)
Calculator Rate
Nr. camere: 2
Etaj: 5
S.U.: 49.20 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 49.20 mp
Suprafata utila + balcon: 56.88 mp
Suprafata construita: 58 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+5
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • mana curenta inox
 • balcoane zidite
 • balcon inchis
 • lift
 • aer conditionat
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • acoperis tip sarpanta
 • placa de beton peste ultimul etaj
 • acoperis

Prezentare

Apartamentul cu 2 camere prezentat este o oportunitate excelenta pentru cei care doresc sa se stabileasca in sudul capitalei. Locuinta face parte dintr-un proiect rezidential modern, situat pe strada Drumul Binelui intersectie cu Bulevardul Metalurgiei, la aproximativ 10 minute de mers pe jos de statia de metrou Aparatorii Patriei si  5 minute de noul parc Tudor Arghezi.

Apartamentul este disponibil la etajul 5 al blocului, are o compartimentare moderna, spatii bine concepute, o suprafata utila de 49.20 mp, la care se adauga un balcon amplu, inchis cu tamplarie PVC si geam termopan de 7.68 mp, rezultand astfel o suprafata totala utila de 56.88 mp.

Puncte de interes

Amplasat in cadrul proiectului Metalurgiei Park Residence din Bulevardul Metalurgiei, locuinta ofera acces usor la statia de metrou Aparatorii Patriei si la principalele puncte de interes din zona, cum ar fi: centre comerciale (Metro, Auchan, Lidl, Kaufland, Carrefour Grand Arena), scoli, gradinite, centre de relaxare, malluri (Mall Grand Arena, Mall Sun Plaza) si unitati bancare.

Accesul la centrul orasului se poate face rapid atat cu masina personala, cat si cu mijloacele de transport in comun aflate in apropierea ansamblului.

Citeste mai multe despre proiectele aflate in curs de dezvoltare in Sectorul 4 aici: https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 2 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 6 minute
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 4 minute
Centru 15 minute

Pret si modalitati de plata

Pret de lista al apartamentului: 86.000 Euro 

Pret promotional cu parcare inclusa: 83.000 Euro

In pretul afisat este inclus si un loc de parcare exterior.

Pret promotional fara parcare inclusa: 79.000 Euro

Pret parcare: 4.000 Euro

Aceasta proprietate poate fi achizitionata prin intermediul oricarui tip de credit bancar sau plata in numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Athos Residence Metalurgiei Park

Metalurgiei Park Residence

PROIECT VANDUT! Va multumim pentru increderea acordata acestui proiect! Va vom tine la curent cu informatii noi despre urmatoarele noastre proiecte semnate Athos Residence !

Apartamente 2-3 camere
Finalizat
Preturi de la 62.000 euro

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 12900 €
max 43000 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie