Apartament 2 camere, stradal Turnu Magurele, Spiru Haret

Aparatorii Patriei, Facultatea Spiru Haret, Soseaua Berceni, Metrou Aparatorii Patriei
ID Anunt: 51590

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Smart Residence Premium Apartments

Nr. camere: 2
Etaj: 3
S.U.: 58.50 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 2

Caracteristici

Suprafata utila: 58.50 mp
Suprafata utila + balcon: 67.20 mp
Suprafata construita: 69 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: 11
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri tripan
 • centrala termica apartament
 • incalzire in pardoseala
 • system smart home
 • mana curenta inox
 • balcoane sticla securizata
 • terasa multistrat
 • lift
 • pregatire aer conditionat
 • videointerfon
 • sistem fatada conventionala
 • acces securizat cu bariere
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Apartamentul cu 2 camere pe care il propunem spre vanzare face parte din  ansamblul rezidential Smart Residence Premium Apartments, unul dintre cele mai bine pozitionate ansambluri rezidentiale din Sectorul 4 al Capitalei, amplasat la o distanta de aproximativ 400 m fata de statia de metrou Aparatorii Patriei, si la o mica distanta fata de Universitatea Spiru Haret.

Ansamblul rezidential dispune atat la parter cat si la etajul 1 de o zona comerciala generoasa, in care se afla in curs amenajare magazine cu diverse activitati economice, o sala de fitness si un loc de joaca pentru copii.

Apartamentul propus beneficiaza de centrala proprie Immergas de 24 kw in condensare, cu sistem de incalzire in pardoseala si beneficiaza de un sistem automatizat de tip Smart Home (SMART SOMFY–TAHOMA SWITCH, cu peste 200 de functii ce se pot controla cu usurinta din telefonul mobil).

Locuinta prezentata este disponibila la etajul 3/11 al imobilului , are suprafata totala de 67.20 mp (cu balcon inclus de 8.70 mp) dispusa printr-o compartimentare moderna, foarte bine optimizata, iar camerele au suprafete vitrate ample ce ofera o luminozitate excelenta si o priveliste deosebita.

Imaginile prezentate privind mobilierul, amenajarile interioare, dotarile, cat si variantele de finisare sunt propuneri de amenajare si mobilare ce pot fi executate contra cost, acestea au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari.

Puncte de interes

Ansamblul rezidential Smart Residence are deschidere ampla la strada Turnul Magurele si este localizat excelent, la numai 5 minute de mers pana la  statia de metrou Aparatorii Patriei, in Sectorul 4, Bucuresti.

Datorita amplasarii de exceptie, proiectul imobiliar beneficiaza de acces facil la mijloacele de transport in comun, iar conectarea cu zona centrala a Capitalei se realizeaza in doar cateva minute (statia STB cu liniile 102, 125, 243, N106 se afla in fata imobilului).

In proximitate se regasesc institutii de invatamant (scoli, gradinite, cresa, liceu, facultate), unitati medicale si unitati bancare, centre comerciale mari (Mega Image, Lidl, Kaufland, Metro, Carrefour, Auchan, Hornbach, Selgros), magazine mixte si piete agroalimentare, sali de sport si locuri de joaca pentru copii.

Nu lipsesc din vecinatatea imobilului parcurile, aleile de promenada, restaurantele si cafenelele sau zonele de agrement. Sun Plazza Mall se regaseste la doar 2000 m fata de imobil, iar noul parc Tudor Arghezi, la 1500 m.

Cel mai nou parc din Bucuresti se intinde momentan pe o suprafata de 4 hectare ce va fi dublata de catre autoritatile locale, cuprinde zone de relaxare ample, amenajate la standarde inalte de calitate si dotate cu mobilier urban modern. Vizitatorii parcului au la dispozitie: pista de biciclete, pista de trotinete, pista de atletism (cu lungimea de 1670 m), plaja ecologica, fantana arteziana muzicala, spatiu special amenajat pentru animalele de companie, cat si o parcare supraetajata cu 150 locuri.

In imediata apropiere a Parcului Tudor Arghezi sunt amenajate 14 terenuri de sport, pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

Alaturi de aceaste zone de agrement dispuse in proximitatea imobilului, la numai 300 m se regaseste si Patinoarul Berceni Arena, primul patinoar din Bucuresti dezvoltat la standarde inalte pentru a putea gazdui competitii olimpice.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 1 minute
Transport public 1 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 1 minute
Farmacie/Spital 1 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul  de lista al apartamentului este 107.500 euro + TVA 

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Smart Residence Premium Apartments

Smart Residence Premium Apartments

Metro Aparatorii Patriei

Pozitionarea noului proiect rezidential face ca accesul catre imobile sa fie unul rapid si in conditii de deplina siguranta, zona devenind in ultimii ani o comunitate rezidentiala veritabila, datorita cererii pentru unitati locative accesibile si echilibrate, precum si datorita dezvoltarii rapide a intregii infrastructuri din acest sector.

Garsoniere, Studio, Ap 2 camere, Ap 3 camere
Finalizat
Preturi de la 60.000 Euro

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0.05 €
max 0.5 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.