Apartament 3 camere, metrou Aparatorii Patriei, Bd. Metalurgiei

Aparatorii Patriei, Facultatea Spiru Haret
ID Anunt: 36622

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Noul Brown Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Nr. camere: 3
Etaj: 2
S.U.: 67.84 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 2
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 67.84 mp
Suprafata utila + balcon: 72.41 mp
Suprafata construita: 81.47 mp
Compartimentare: semidecomandat
Regim de inaltime: P+9E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri tripan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane zidite
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • lift
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • acces securizat cu bariere
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Va oferim spre vanzare un apartament modern cu 3 camere, disponibil in ansamblul Brown Residenceun proiect imobiliar amplasat pe strada Drumul Binelui in Sectorul 4, Bucuresti, la numari 10 minute de mers de statia de metrou Aparatorii Patriei, in primul parc rezidential din Romania, Metalurgiei Park Residence.

Apartamentul prezentat are o suprafata totala utila de 72.41 mp ( cu balcon inclus de 4.57 mp) si se remarca printr-o compartimentare echilibrata, moderna, dispusa dupa cum urmeaza: zona de living si bucatarie deschisa 29.11 mp, dormitoare de 12.76 mp si 12.36 mp, hol amplu ce permite crearea de spatii de depozitare 7.11 mp, baie 4.35 mp si 2.15 mp, si balcon.

Ansamblul rezidential Brown Residence Metalurgiei este compus din 4 blocuri de locuinte mixte, (288 de unitati locative diverse) si ofera numeroase facilitati complementare necesare pentru un stil de viata dinamic: parc, spatii de relaxare, loc de joaca pentru copii, parcari exterioare si parcari acoperite la parterul blocului.

Puncte de interes

Proiectul rezidential Brown Residence Metalurgiei beneficiaza de acces direct din Strada Drumul Binelui, dar si din mai multe artere de circulatie secundare, cum ar fi Drumul Jilavei, Strada Gilaului sau Bulevardul Metalurgiei.

Imobilul  este amplasat intr-o zona cu infrastructura completa, proiectul are acces facil la toate centrele comerciale din apropiere: Lidl, Kaufland, Carrefour Grand Arena, Hornbach, Selgros, Metro, Auchan, Jumbo, dar si la puncte de interes importante precum: institutii de invatamant numeroase, unitati bancare si medicale, zone de agrement, cafenele si restaurante.

Statia de metrou Aparatorii Patriei se afla la o distanta de aproximativ 900 m fata de imobil, iar mijlocul de transport in comun STB (liniile 313, 312, 125, 141, 220, N105, 102,202, 241 ) ce se regaseste la doar 3 minute de imobil faciliteaza conectarea directa cu zonele centrale ale Capitalei sau cu statiile de metrou din zona.

La doar 5 minute de mers fata de imobil se regaseste Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti ce se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare, iar tema principala a acestuia este dedicata sportului, intrucat a fost amenajata o pista de atletism lungimea de 1670 metri, o pista de biciclete, dar si piste pentru trotinete.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 1 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 2 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pret de lista : 95.200Euro + TVA

Promotie valabila in limita disponibilitatii: 92.400Euro + TVA

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Noul Brown Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Noul Brown Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Str. Turnu Magurele, Metalurgiei Park, Aparatorii Patriei

Faza 2 a proiectului imobiliar este compusa din 4 blocuri de locuinte mixte, insotite de numeroase facilitati complementare, care vor genera la finalizare un numar total de 288 unitati locative diverse, insotite de parcarile aferente.

Garsoniere duble, Apartamente 2-3 camere
Corp B - Aprilie 2025
Preturi de la 66.500 Euro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.