Apartament 3 camere, mobilat si utilat, parcare subterana inclusa

Aparatorii Patriei, Metalurgiei Park Residence, Drumul Jilavei, Parcul Tudor Arghezi
ID Anunt: 49691

Trimite linkul unui prieten pe

Nr. camere: 3
Etaj: parter
S.U.: 73.73 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 2

Caracteristici

Suprafata utila: 73.73 mp
Suprafata utila + balcon: 73.73 mp
Suprafata construita: 85 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: Demisol+Parter+5 Etaje
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • mana curenta metalica
 • gazon
 • lift
 • aer conditionat
 • videointerfon
 • monitorizare video
 • sistem fatada conventionala
 • acoperis tip sarpanta
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Va prezentam spre vanzare un apartament cu 3 camere, mobilat si utilat, disponibil intr-un ansamblu rezidential din Metalurgiei Park, primul parc rezidential din Romania, amplasat in Sectorul 4, Bucuresti.

Proiectul imobiliar din care face parte locuinta propusa spre vanzare beneficiaza de deschidere stradala ampla la Drumuj Jilavei si este localizat la doar 900 m de statia de metrou Aparatorii Patriei sau 600 m de parcul Tudor Arghezi.

Imobilul a fost dat in folosinta la jumatatea anului 2019, iar apartamentul este gata de locuit, finisat cu materiale de calitate premium, complet mobilat si utilat.

Locuinta este disponibila la parterul inalt al imobilului si are suprafata utila de 73.73 metri patrati dispusa printr-o compartimentare decomandata dupa cum urmeaza: camera de zi 20 mp,  dormitoare de 12.03 mp, respectiv 14.52, bucatarie inchisa 9.21, hol 9.73 si doua bai, 3.83 mp si 4.41 mp.

Apartamentul beneficiaza de un loc de parcare subteran te tip garaj, inclus in pretul afisat.

Puncte de interes

Proiectul rezidential din care face parte aceasta proprietate prezentata beneficiaza de o amplasare excelenta, pe Drumul Jilavei in cadrul Sectorului 4, Bucuresti si ofera acces facil la puncte de interes precum: unitati de invatamant, unitati bancare si medicale, galerii si centre comerciale mari ( Carrefour Grand Arena Mall, Selgros, Hornbach, Lidl, Kaufland, Metro, Jumbo, Auchan ), piete agroalimentare, restaurante, cafenele si numeroase zone de agrement.

Zona ofera conditii optime de locuit, beneficiaza de infrastructura completa, strazile sunt amenajate si dispun de limitatoare de viteza, trotuarele sunt ample, iar iluminatul pe timp de noapte sporeste siguranta rezidentilor.

In imediata apropiere a imobilului (la aproximativ 50 m) se afla statia STB (linia 241) care faciliteaza legatura directa statia de metrou Aparatorii Patriei in doar cateva minute, iar distanta de doar 8 km pana in zona centrala a Capitalei se poate parcurge in aproximativ 20 minute cu autoturismul personal.

Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare si este localizat la 10 minute de mers fata de imobil. Tema principala a parcului este dedicata sportului, intrucat a fost amenajata o pista de atletism cu lungimea de 1670 metri, o pista de biciclete, dar si piste pentru trotinete.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 1 minute
Transport public 1 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul locuintei este de: 130.000 Euro.

In pretul afisat este inclus un loc de parcare subteran.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau cu plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.