Apartament 3 camere, proiect de tip boutique, Aparatorii Patriei

Aparatorii Patriei, Metalurgiei
ID Anunt: 60908

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Vision Plus Boutique Apartments

Nr. camere: 3
Etaj: 1
S.U.: 66 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 2
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 66 mp
Suprafata utila + balcon: 77.70 mp
Suprafata construita: 75 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+3E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri tripan
 • centrala termica apartament
 • incalzire in pardoseala
 • glafuri interior
 • mana curenta metalica
 • balcoane zidite
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gazon
 • lift
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Apartamentul de 3 camere propus spre vanzare face parte din noul proiect imobiliar de tip boutique, localizat intr-o zona linistita a  Sectorului 4 al Capitalei, numit Vision Plus Boutique Apartments, un proiect deosebit, cu regim de inaltime redus.

Proiectul Vision Plus dispune de o amplasare excelenta, fiind localizat la numai 700 m fata de statia de metrou Aparatorii Patriei si aproximativ 900 m de parcul Tudor Arghezi.

Locuinta prezentata este disponibila la etajul 1/3 al imobilului , are suprafata totala de 77.70 mp (cu balcon inclus de 11.70 mp) dispusa printr-o compartimentare moderna, foarte bine optimizata, iar camerele au suprafete vitrate ample ce ofera o luminozitate excelenta.

Apartamentul se vinde finisat complet si dispune de obiecte sanitare de calitate premium, centrala termica in condensare, tamplarie PVC cu geam tripan de foarte buna calitate si echipamente moderne.

Puncte de interes

Zona in care este amplasat imobilul beneficiaza de infrastructura completa, de strazi asfaltate si iluminate nocturn, acces rapid la cele mai importante centre comerciale ale zonei de Sud (Lidl, Kaufland, Carrefour Grand Arena, Metro, Selgros, Hornbach, Auchan, Jumbo), unitati de invatamant, locuri de joaca si zone de agrement.

Distanta pana la statia de metrou Aparatorii Patriei se poate parcurge in cel mult 5-7 minute pe jos, ansamblul rezidential are deschidere in Str. Arcadiei si acces facil din Str. Drumul Jilavei si Drumul Cretestilor.

Statia STB ( Linia 241) se regaseste la doar 150 m de imobil si asigura transferul direct la statia de metrou Aparatorii Patriei, in doar cateva minute.

La o distanta mica fata de imobil se regaseste parcul Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti care se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare, tema principala a acestuia fiind dedicata sportului, intrucat a fost amenajata o pista de atletism lungimea de 1670 metri, o pista de biciclete,cat si piste pentru trotinete.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu dedicat pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare.

Alaturi de aceasta zona de agrement aflata in centrul atentiei pentru rezidentii din Sectorul 4 al Capitalei si nu numai, se remarca si Patinoarul Berceni Arena, primul patinoar din Bucuresti dezvoltat la standarde inalte pentru a putea gazdui competitii olimpice. (Aparatorii Patriei – la doar 500 m de imobil).

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 2 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pret: 109.500 Euro + TVA.

In cadrul ansamblului rezidential se pot achizitiona locuri de parcare supraterane sau acoperite la parterul imobilului.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau cu plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Vision Plus Boutique Apartments

Vision Plus Boutique Apartments

Metalurgiei Park, Aparatorii Patriei, Turnu Magurele

Zona in care este amplasat noul imobil dispune de transport public, facilitand accesul rapid catre centrul Bucurestiului sau alte puncte de interes.

Garsoniere, Studio, Apartamente 2 si 3 camere
Decembrie 2024
Preturi de la 56.000 Euro

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0.05 €
max 0.5 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Cere Oferta
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.