Apartament 2 camere, Soseaua Oltenitei, Metrou Aparatorii Patriei

Aparatorii Patriei, Soseaua Oltenitei, Petrom IRA,
ID Anunt: 43986

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Sky Garden Tower Oltenitei Sector 4 Bucuresti

Nr. camere: 2
Etaj: 5
S.U.: 52.60 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 52.60 mp
Suprafata utila + balcon: 57.15 mp
Suprafata construita: 66 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+10E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri tripan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane sticla securizata
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • lift
 • pregatire aer conditionat
 • videointerfon
 • sistem fatada ventilata
 • acces securizat cu bariere
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Va propunem spre achizitie un apartament cu 2 camere ce face parte din proiectul imobiliar Sky Garden Tower, proiect ce a reusit sa ofere o experienta urbana superioara, clasandu-se in topul proiectelor imobiliare cu adevarat remarcabile din Sudul Capitalei.

Atentia sporita pentru detaliile de design, folosirea celor mai avansate tehnici de construire si utilizarea unei game largi de materiale de exceptie pentru finisare, recomanda aceasta locuinta propusa spre vanzare ca fiind alegerea ideala.

Apartamentul cu 2 camere prezentat este disponibil la etajul 5/10 al imobilului si dispune de o compartimentare moderna, iar suprafata total utila de 57.15 mp (cu balcon inclus de 4.55 mp) este distribuita in echilibru dupa cum urmeaza: hol amplu ce permite amenajarea unui spatiu de depozitare cu suprafata de 6.70 mp, living  cu suprafata de 18.05 mp, bucatarie inchisa de 10.15 mp, dormitor de 13.20 mp si o baie de 4.50 mp.

Apartamentul dispune de finisaje de calitate superioara si se vinde mobilat si utilat, conform imaginilor de prezentare.

Puncte de interes

Imobilul din care face parte locuinta propusa spre vanzare are amplasare de exceptie, mai exact la intersectia dintre Soseaua Oltenitei si Strada Cheile Turzii, Sectorul 4, Bucuresti, vis-a- vis de Manastirea Sfintilor Romani, zona Petrom IRA.

Legatura cu zonele centrale ale Capitalei dar si cu alte puncte de interes  major se face cu usurinta prin intermediul mijloacelor de transport in comun: metrou Dimitrie Leonida sau Aparatorii Patriei, STB (liniile 439, 440, 479, 610, N1, N10, 102, 243, N106), tramvai (liniile 1, 10, 11, 34).

In imediata apropiere a imobilului se regasesc centre  si galerii comerciale mari (Lidl, Mega Image, Penny Market, Profi Market, Kaufland), institutii de invatamant (scoli, gradinite, liceu si colegiu tehnic, after-school, facultate), unitati bancare si unitati medicale, restaurante si cafenele, dar si spatii de agrement (La Strada Mall, Sun Plazza Mall, Grand Arena Mall) si parcuri mari precum Parcul Tudor Arghezi, Parcul Copiilor, Parcul Tineretului, Oraselul Copiilor sau Rezervatia naturala Delta Vacaresti.

Distanta pana in zona centrala a Capitalei poate fi parcusa in aproximativ 20 minute cu autoturismul personal, iar pana la metrou Aparatorii Patriei sau Dimitrie Leonida in 15 minute  pietonal.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 2 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 1 minute
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista al apartamentului este de 81.905 Euro + TVA

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau prin plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Sky Garden Tower Oltenitei Sector 4 Bucuresti

Sky Garden Tower Oltenitei Sector 4 Bucuresti

Soseaua Oltenitei, Sector 4

PROIECT VANDUT! “Va multumim pentru increderea acordata acestui proiect! Va vom tine la curent cu informatii noi despre urmatoarele noastre proiecte.”

Garsoniera, Apartamente 2-3 camere
Finalizat

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.