Apartament tip studio, gata de locuit, metrou Aparatorii Patriei

Aparatorii Patriei, Metalurgiei Park, Parc Tudor Arghezi, Bd. Metalurgiei
ID Anunt: 48243

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Viva Residence Metalurgiei – faza 2

Studio
Etaj: 7
S.U.: 37.9 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 37.9 mp
Suprafata utila + balcon: 40.6 mp
Suprafata construita: 47 mp
Compartimentare: semidecomandat
Regim de inaltime: Parter+7Etaje
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri exterior
 • mana curenta metalica
 • balcoane zidite
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gazon
 • lift
 • pregatire aer conditionat
 • interfon
 • videointerfon
 • sistem fatada conventionala
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Apartamentul tip studio prezentat este disponibil in proiectul imobiliar Viva Residence Faza 2, unul dintre cele mai cautate si bine vandute ansambluri rezidentiale din Metalurgiei Park Residence, sector 4, Bucuresti.

Imobilul dispune de o amplasare excelenta, fiind localizat la numai 800 m fata de statia de metrou Aparatorii Patriei, in zona Bd. Metalurgiei, Grand Arena Mall, parc Tudor Arghezi.

Locuinta este disponibila la etajul 7/7 al imobilului si are suprafata utila totala de 40.06 mp, distribuita printr-o compartimentare moderna: living si bucatarie (inchisa) in suprafata de 21.7 mp, dormitor 12 mp, baie 4.2 mp si logie 2.7 mp.

Apartamentul prezentat nu a fost locuit anterior si beneficiaza de finisaje de calitate premium, fiind diponibil imediat pentru utilizare.

Puncte de interes

Imobilul beneficiaza de o amplasare excelenta in cadrul Sectorului 4 Bucuresti, pe Strada Drumul Binelui, la numai 10 minute de mers de statia de metrou Aparatorii Patriei.

Zona ofera conditii de locuit civilizate, avand strazi asfaltate si iluminate nocturn prevazute cu limitatoare de viteza, trotuare ample, iar accesul catre imobil se desfasoara in conditii civilizate si in deplina siguranta.

In vecinatatea imobilului se regasesc centre comerciale mari ale retailerilor renumiti: Carrefour, Selgros, Hornbach, Lidl, Kaufland, Auchan, Metro, si puncte de interes importante precum: institutii de invatamant, unitati bancare si unitati spitalicesti, restaurante si cafenele, locuri de joaca multiple, zone verzi amenajate pentru promenada, spatii de agrement si parcuri.

In proximitatea imobilului se afla Parcul Tudor Arghezi, parc ce se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare, iar tema principala a acestuia este dedicata sportului, intrucat a fost amenajata o pista de atletism cu lungimea de 1670 metri, o pista de biciclete, dar si piste pentru trotinete sau aparate de fitness.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generose, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

Mijlocul de transport in comun STB ( liniile 141, 232, 241, 312, 313, N105) se afla la cate minute de mers si faciliteaza legatura rapida catre statiile de metrou din zona, cat si catre zonele centrale ale Capitalei. 

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala: https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 2 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pret: 62.000 Euro

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau cu plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Viva Residence Metalurgiei – faza 2

Viva Residence Metalurgiei – faza 2

Berceni, Metalurgiei Park, Aparatorii Patriei

PROIECT VANDUT! “Va multumim pentru increderea acordata acestui proiect! Va vom tine la curent cu informatii noi despre urmatoarele noastre proiecte.”

Garsoniere, Garsoniere duble, Apartamente 2-3 camere
Finalizat

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.