Apartament tip studio, la 5 minute de metrou Aparatorii Patriei

Aparatorii Patriei, metrou Aparatorii Patriei, Parcul Tudor Arghezi, Bd. Metalurgiei, Drumul Jilavei
ID Anunt: 61220

Trimite linkul unui prieten pe

Garsoniera
Etaj: parter
S.U.: 42.40 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 42.40 mp
Suprafata utila + balcon: 46 mp
Suprafata construita: 53 mp
Compartimentare: semidecomandat
Regim de inaltime: Ds+P+5E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri tripan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • incalzire in pardoseala
 • glafuri interior
 • mana curenta inox
 • balcoane zidite
 • balcoane sticla securizata
 • balcon inchis
 • terasa necirculabila
 • lift
 • pregatire aer conditionat
 • videointerfon
 • sistem fatada conventionala
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Studio Plus Residence 2 este un ansamblu rezidential excelent, dispus in cadrul proiectului imobiliar Metalurgiei Park Residence faza II, in Sectorul 4, Bucuresti.

Imobilul din care face parte locuinta prezentata beneficiaza de o pozitionare ideala, fiind localizat la doar 8-10 minute de mers fata de statia de metrou Aparatorii Patriei.

Ansamblul rezidential Studio Plus este compus din doua blocuri cu regim mixt de inaltime (Corp A-Ds+P+7E/Corp B-Ds+P+5E) si ofera locuinte moderne, cu o compartimentare optimizata: garsoniere, apartamente tip studio si apartamente cu 2 sau 3 camere.

Apartamentul prezentat este situat la parter si are o suprafata utila totala de 46 mp, distribuita intr-o configuratie ideala. Camerele sunt generoase si luminoase, avand urmatoarele dimensiuni: living+bucatarie 22.60 mp, dormitor 13.30 mp, hol 1.90 mp, baie 4.60 metri patrati si un balcon inchis de 3.60 mp.

Puncte de interes

Imobilul este amplasat in Sectorul 4 al Capitalei, pe Strada Drumul Jilavei, in apropierea marilor centre si galerii comerciale : Auchan, Metro, Jumbo, Lidl, Kaufland, Carrefour, Selgros, sau Mall Grand Arena.

Distanta pana la statia de metrou Aparatorii Patriei se poate parcurge rapid, ansamblul are deschidere in Str. Drumul Jilavei si acces facil din Str. Drumul Binelui, Soseaua Berceni sau Bulevardul Metalurgiei.

De asemenea, la doar 10 minute de mers fata de imobil se regaseste Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti ce se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare.

Datorita amplasamentului excelent si pozitionarii strategice fata de punctele de interes din zona, noul proiect rezidential ofera acces rapid la mijloacele de transport in comun, unitati de invatamant, centre medicale, institutii bancare si spatii comerciale.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 1 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pret: 59.000 Euro + TVA

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau cu plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0.05 €
max 0.5 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Cere Oferta
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.