Apartament tip studio, metrou Aparatorii Patriei, STB

Aparatorii Patriei, Drumul Jilavei, Aparatorii Patriei, Parcul Tudor Arghezi
ID Anunt: 61802

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Vision Plus Boutique Apartments

 • Incalzire in pardoseala
Studio
Etaj: parter
S.U.: 43.60 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 43.60 mp
Suprafata utila + balcon: 47 mp
Suprafata construita: 52 mp
Compartimentare: semidecomandat
Regim de inaltime: P + 3E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri tripan
 • centrala termica apartament
 • incalzire in pardoseala
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane zidite
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gazon
 • gard
 • lift
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Apartamentul propus spre vanzare face parte din noul proiect imobiliar de tip boutique numit Vision Plus Boutique Apartments, un proiect deosebit, cu un regim mic de inaltime, localizat intr-o zona linistita a Sectorului 4 al Capitalei.

Proiectul Vision Plus dispune de o amplasare excelenta, fiind localizat la aproximativ 700 m distanta de statia de metrou Aparatorii Patriei sau metrou Dimitrie Leonida si aproximativ 900 m de Parcul Tudor Arghezi, oferind astfel acces facil catre mijloacele de transport in comun si oportunitati de relaxare in aer liber.

Locuinta este disponibila la Parterul imobilului si are suprafata totala de 47 mp (cu balcon inclus de 3.4 mp), dispusa printr-o compartimentare moderna si foarte bine optimizata.

Apartamentul se vinde complet finisat si beneficiaza de obiecte sanitare de inalta calitate, sistem de incalzire in pardoseala, centrala termica in condensare si tamplarie PVC cu geam tripan de o calitate superioara.

Puncte de interes

Zona in care este amplasat imobilul beneficiaza de infrastructura completa, de strazi asfaltate si iluminate nocturn, si acces rapid la cele mai importante centre comerciale ale zonei de Sud (Lidl, Kaufland, Carrefour Grand Arena, Metro, Selgros, Hornbach, Auchan, Jumbo), unitati de invatamant, locuri de joaca si zone de agrement.

De asemenea, la doar 10 minute de mers fata de imobil se regaseste Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti ce se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri.

Iubitorii sportului mai pot beneficia si de cele 14 terenuri de sport amenajate langa parcul Tudor Arghezi.

Alaturi de aceasta zona de agrement aflata in centrul atentiei pentru rezidentii din Sectorul 4 al Capitalei si nu numai, se remarca si Patinoarul Berceni Arena, primul patinoar din Bucuresti dezvoltat la standarde inalte pentru a putea gazdui competitii olimpice. (Aparatorii Patriei – la doar 500 m de imobil).

Statia STB ( Linia 241) se regaseste la doar 150 m de imobil si asigura transferul direct la statia de metrou Aparatorii Patriei, in doar cateva minute.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 3 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pret:  67.000 Euro + TVA.

In cadrul ansamblului rezidential se pot achizitiona locuri de parcare supraterane sau acoperite la parterul imobilului.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau cu plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Vision Plus Boutique Apartments

Vision Plus Boutique Apartments

Metalurgiei Park, Aparatorii Patriei, Turnu Magurele

Zona in care este amplasat noul imobil dispune de transport public, facilitand accesul rapid catre centrul Bucurestiului sau alte puncte de interes.

Garsoniere, Studio, Apartamente 2 si 3 camere
Decembrie 2024
Preturi de la 56.000 Euro

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0.05 €
max 0.5 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.