Garsoniera, Metalurgiei Park Residence, Parc Tudor Arghezi

Bd Metalurgiei, Parc Tudor Arghezi Rond Metro Berceni, Auchan, Jumbo, Grand Arena Mall
ID Anunt: 57094

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Primera Park Residence

Garsoniera
Etaj: 9
S.U.: 32 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 32 mp
Suprafata utila + balcon: 41.56 mp
Suprafata construita: 45 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+9E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri tripan
 • centrala termica de bloc
 • incalzire in pardoseala
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane traforaj metallic
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gazon
 • gard
 • lift
 • interfon
 • sensor pentru incendii
 • sistem fatada conventionala
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Va prezentam o garsoniera, decomandata, disponibila in proiectul imobiliar Primera Park Residence, un proiect rezidential dezvoltat in Sectorul 4 al Capitalei, la mica distanta de parcul Tudor Arghezi sau de galeriile comerciale ce formeaza Grand Arena Mall.

Primera Park Residence face parte din primul proiect imobiliar rezidential din Romania- Metalurgiei Park Residence, dezvoltat in zona Bld. Metalurgiei, zona aflata in plina dezvoltare urbanistica, in care foarte multe familii tinere au ales in ultii ani sa isi intemeieze un camin.

Regimul de inaltime al imoblilelor Primera Park Residence este de P+9E, cu un total de aproximativ 66 unitati locative diverse, de la garsoniere simple la garsoniere duble, apartamente cu doua si trei camere, insotite de locuri de parcare si facilitati complementare.

Printre facilitatile pe care le ofera fiecare unitate locativa in parte se enumera: incalzirea in pardoseala, tamplarie PVC cu geam tripan de ultima generatie, finisaje de cea mai buna calitate din clasa premium la alegere, asistenta gratuita din partea departamentului de design din cadrul proiectului pentru o amenajare perfecta a fiecarui spatiu interior.

Apartamentul este disponibil la etajul 9/9 al imobilului si are suprafata utila de 41.56 mp, distribuita printr-o compartimentare eficienta privind spatiul de locuit, astfel: camera de zi 20.82 mp, , bucatarie inchisa 6.21 mp, baie 4 mp si balcon 10.53 mp.

Puncte de interes

Primera Park Residence beneficiaza de o deschidere directa catre Strada Drumul Binelui, catre Bulevardul Metalurgiei prin drumul intern al Metalurgiei Park, dar si de multiple cai de acces secundare. Conectarea cu zona centrala a Capitalei se face facil, prin bulevarde ample si strazi adiacente, in aproximativ 20 de minute cu autoturismul personal.

Datorita amplasamentului, proiectul imobiliar Primera Park Residence beneficiaza de infrastructura completa cu strazi asfaltate si iluminate nocturn, acces rapid la cele mai importante centre comerciale ale zonei de Sud (Lidl, Kaufland, Mall Grand Arena, Metro, Selgros, Auchan, Jumbo), unitati de invatamant, centre medicale si unitati bancare, locuri de joaca, cafenele, restaurante si zone de agrement.

Statia STB din Bulevardul Metalurgiei (liniile 125, 141, 220, 232, 241, 312, 313 si N105 ) faciliteaza rapid legatura cu statiile de metrou din zona, iar statia STB ( linia 241) ce se regaseste la 200 m fata de imobil face posibil transferul la metrou Aparatorii Patriei in doar 5 minute.

Principala atractie a zonei privind petrecerea timpului in aer liber o reprezinta Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, dezvoltat la standarde inalte de calitate. Parcul Tudor Arghezi se desfasoara pe o suprafata de cca. 4 ha si cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, o fantana arteziana muzicala, piste de biciclete si trotinete si o pista de alergare de 1670 m.

De asemenea, la cateva minute fata de imobil se regaseste Patinoarul Berceni Arena, patinoar ce va gazdui competitii ale sporturilor pe gheata, iar iubitorii de sporturi cu mingea au la dispozitie 14 terenuri de sport amenajate la numait 5 minute de mers fata de imobil.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 5 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 10 minute
Centru 15 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista al garsonierei este de: 45.700 EURO + TVA

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau prin plata numerar

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Primera Park Residence

Primera Park Residence

Lidl, Kaufland Metalurgiei, Parc Tudor Arghezi, Drumul Binelui

E timpul sa ai casa ta in Metalurgiei Park Residence, asa ca astazi iti supunem atentiei unul dintre cele mai dorite si bine vandute proiecte rezidentiale din cadrul primului parc rezidential din Romania, si anume Primera Park Residence!

Garsoniere, Ap. tip Studio, Ap. 2 Camere, Ap. 3 Camere
August 2025
Preturi de la 45.700 Euro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.