Apartament 2 camere, The Grand Kristal Residence, Berceni Sector 4

Bd Metalurgiei, Bulevardul Metalurgiei
ID Anunt: 28365

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I

Nr. camere: 2
Etaj: 5
S.U.: 51.94 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 3

Caracteristici

Suprafata utila: 51.94 mp
Suprafata utila + balcon: 66.19 mp
Suprafata construita: 65.60 mp
Compartimentare: semidecomandat
Regim de inaltime: P + 11E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri tripan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane zidite
 • balcoane sticla securizata
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gazon
 • gard
 • lift
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Apartamentul cu 2 camere pe care il prezentam are o compartimentare moderna, camere mari si luminoase si este situat la etajul 5, intr-un imobil cu regim de inaltime P+11 etaje. Locuinta este proiectata sa ofere maximul de functionalitate si confort, intrucat beneficiaza de lumina naturala din abundenta si permite o vedere deosebita catre zonele verzi din cadrul ansamblului. Apartamentul se preda finisat complet si echipat cu materiale premium.

Locuinta are o suprafata utila de 51.94 mp la care se adauga 3 balcoane ce insumeaza 14,25 mp si este compartimentata astfel: living cu suprafata de 18.35 mp ce permite acces la balcon, dormitor cu o suprafata de 14 mp, baie prevazuta cu geam si bucatarie spatioasa cu o suprafata de 11 mp.

Acest imobil face parte din ansamblul rezidential The Grand Kristal Residence, unde spatiile verzi reprezinta peste 30% din totalul terenului de 100.000 mp. In plus, arhitectii au proiectat 11 locuri de joaca pentru copii si 11 parcuri moderne pentru relaxare, dotate cu mobilier urban si iluminat nocturn.

Puncte de interes

Ansamblul The Grand Kristal Residence este amplasat in sectorul 4, in imediata apropiere a marilor centre comerciale Metro Berceni si Auchan-Berceni. Accesul la mijloacele de transport in comun este rapid, metroul Dimitrie Leonida fiind la o distanta de doar 15 minute pietonal, iar statiile STB: 125, 141, 220, N105 sunt la 2 minute distanta fata de ansamblu.

In apropiere se gasesc diverse facilitati precum gradinita „Prietenii Mei”, o scoală cu clasele I-VIII, unitati spitalicesti, restaurante, cafenele, centre comerciale precum Jumbo, Carrefour Grand Arena, Lidl, Kaufland, Selgros, Hornbach, Mall Sun Plaza, precum si spatii de recreere, cum ar fi Premium Wellness Spa.

Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare. Tema principala a parcului este dedicata sportului, intrucat a fost amenajata o pista de atletism cu lungimea de 1670 metri, o pista de biciclete, dar si piste pentru trotinete.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 2 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 8 minute
Cafenea/Restaurant 3 minute
Farmacie/Spital 8 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pretul locuintei este de 70.900 Euro, TVA inclus la 5%.

Avans minim solicitat de 10%.

Pretul pentru parcare exterioara este de 4.000 Euro + TVA 19%.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I

The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I

Bulevardul Metalurgiei, strada Dumitru Brumărescu

Conceptul urbanistic indraznet, functionalitatea excelenta si designul modern al imobilelor din ansamblul The Grand Kristal Residence City Metalurgiei provin din dorinta dezvoltatorilor brandului Kristal Residence de a oferi viitorilor rezidenti posibilitatea de a locui intr-o comunitate integrata si de a beneficia de un nivel de trai linistit si confortabil.  

Apartamente 2-4 camere
Decembrie 2024
Preturi de la 67.500 Euro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.