Apartament 2 camere, acces rapid metrou Aparatorii Patriei

Bd Metalurgiei, Metrou Aparatorii Patriei, Parc Tudor Arghezi, Metalurgiei Park
ID Anunt: 50942

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Studio Plus Residence 2

Nr. camere: 2
Etaj: 2
S.U.: 54.80 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 54.80 mp
Suprafata utila + balcon: 62 mp
Suprafata construita: 71 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: Ds+P+6E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri tripan
 • centrala termica apartament
 • incalzire in pardoseala
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane zidite
 • balcoane sticla securizata
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gazon
 • gard
 • lift
 • interfon
 • sensor pentru incendii
 • sistem fatada conventionala
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Va prezentam un apartament cu 2 camere decomandat, care face parte din proiectul imobiliar Studio Plus Residence, unul dintre cele mai cautate si bine vandute proiecte rezidentiale din Metalurgiei Park Residence, Sector 4, Bucuresti.

Proiectul imobiliar dispune de o amplasare excelenta, fiind localizat la numai 700 m fata de statia de metrou Aparatorii Patriei, in zona Bd. Metalurgiei, parcul Tudor Arghezi.

Ansamblul rezidential Studio Plus Residence este compus din 2 imobile cu regim mixt de inaltime, (Ds+P+6E si Ds+P+4E) si dispune de urmatoarele tipuri de unitati locative: garsoniere decomandate, apartamente tip studio, apartamente generoase cu 2 si 3 camere.

Locuinta prezentata este disponibila la etajul 2/6 al imobilului si are o suprafata totala de 62 mp (cu balcon de 7.20 mp inclus) distribuita printr-o compartimentare moderna si eficienta, dupa cum urmeaza: living generos de 21.80 mp, dormitor 13.10 mp, bucatarie inchisa 9.80 mp,  hol 5.50 mp si baie 4.60 mp.

Apartamentul dispune de obiecte sanitare de calitate premium, centrala termica in condensare cu sistem de incalzire in pardoseala, tamplarie PVC de foarte buna calitate si este echipat si finisat complet.

Puncte de interes

Ansamblul rezidential din care face parte aceasta proprietate prezentata este localizat intre Strada Drumul Binelui si Drumul Jilavei, la numai cateva minute de mers fata de statia de metrou Aparatorii Patriei, in cadrul primului parc rezidential din Romania, Metalurgiei Park Residence.

Intrega zona ofera conditii de locuit civilizate, avand strazi asfaltate si iluminate nocturn prevazute cu limitatoare de viteza pentru a spori siguranta trecatorilor, cat si trotuare ample amenajate.

Proiectul imobiliar face parte dintr-o zona dinamica, aflata in plina expansiune, foarte bine conectata cu centrul Bucurestiului prin artere ample de circulatie cu trafic fluidizat.

Un alt avantaj important al amplasarii acestui imobil este si apropierea fata de centrele comerciale mari sau fata de punctele de interes importante cum sunt: parcurile, locurile de joaca multiple, zonele verzi amenajate pentru promenada sau spatiile de agrement.

Peste drum de imobil se afla statia STB (linia 241) ce asigura transferul rapid catre statia de metrou Aparatorii Patriei ( doua statii, in aproximativ 5 minute ).

In proximitate se regasesc centre comerciale mari precum: Lidl, Kaufland, Carrefour, Metro, Selgros, Hornbach, Auchan și Jumbo, dar si institutii de invatamant, unitati bancare si unitati medicale, restaurante si cafenele.

La cel mult 10 minute de mers se afla Parcul Tudor Arghezi, parc cu o suprafata ampla de 4 hectare care va fi dublata de catre autoritatile locale, ce cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. De asemenea, parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

Alaturi de aceasta zona de agrement aflata in centrul atentiei pentru rezidentii din Sectorul 4 al Capitalei si nu numai, se remarca si Patinoarul Berceni Arena, primul patinoar din Bucuresti dezvoltat la standarde inalte pentru a putea gazdui competitii olimpice ce se regaseste la 500 m fata de imobil.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 2 minute
Transport public 1 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 3 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pret: 80.000 Euro + TVA

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau cu plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Studio Plus Residence 2

Studio Plus Residence 2

Metalurgiei Park, Aparatorii Patriei, Turnu Magurele

Noul proiect Studio Plus Residence pastreaza acelasi mod inteligent de concepere, complexitate si buna functionalitate, cu care am fost obisnuiti in proiectele anterioare de catre dezvoltatorii acestui brand imobiliar.

Garsoniere, Studio, Apartamente 2 si 3 camere
Mai 2025
Preturi de la 44.800 Euro

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0.05 €
max 0.5 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.