Apartament 2 camere, Bulevardul Metalurgiei, gradinita Prietenii Mei

Aparatorii Patriei, Statia de metrou Dimitrie Leonida
ID Anunt: 10961

Trimite linkul unui prieten pe

 • Mutare imediata
 • Cel mai bun pret
Nr. camere: 2
Etaj: 9
S.U.: 54 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 54 mp
Suprafata utila + balcon: 54 mp
Suprafata construita: 64 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: 9
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • geamuri tripan
 • cada
 • chiuveta
 • mobilier in baie
 • baterii
 • lift
 • interfon
 • sensor pentru incendii

Prezentare

Apartamentul propus spre vanzare face parte din ansamblul Kreisstadt Residence, un proiect imobiliar excelent, amplasat in zona de Sud a capitalei. Aceasta zona a devenit tot mai atractiva datorita deschiderii catre marile centre comerciale din zona, cat si a accesului facil catre mijloacele de transport in comun, inclusiv metroul.

Imobilul are o suprafata utila de 53,69 mp, eficient compartimentat dupa cum urmeaza: living de 18mp + bucatarie de 6,50mp, dormitor de 14,40 mp si balcon 4.40 mp, este disponibil la etajul 9. Blocul are un regim de inaltime P + 9 etaje, dispune de 2 scari, iar pe fiecare scara avem cate 2 lifturi silentioase de 6 persoane.

Puncte de interes

Ansamblul dispune de infrastructura completa cu strazi astfaltate si iluminate, acces facil catre statiile de transport in comun atat la statiile STB (125, 141, 220, N 105) cat si la statiile de metrou Dimitrie Leonida, Aparatorii Patriei.

Proiectul beneficiar de acces rapid către centura capitale (Soseaua Berceni) și către mai multe centre comerciale din zonă: Metro Berceni, Auchan, Jumbo, Selgros, Carrefour Grand Arena și Sun Plaza Mall, dar și către instituții de invatamant și spitalicești.

Soseaua Berceni a fost modernizată în anul 2019, aceasta fiind largita de la două la patru benzi de circulație, fiindu-i adăugate și două parcari de mari dimensiuni tip ”park & ​​​​​​​​​​​​ride, amplasate langa statiile de metrou Dimitrie Leonida si  Berceni, soseaua dispune de sensuri giratorii si semafoare inteligente.

Magazin 5 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 1 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 15 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista al apartamentului este de 60.900 Euro, TVA 5% inclus

Parcari disponibile contra cost, pretul parcarii find de 4000 Euro TVA 19% inclus

Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 5000 Euro.

Comision 0%

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.