Apartament 2 camere, Bulevardul Metalurgiei, gradinita Prietenii Mei

Aparatorii Patriei, Statia de metrou Dimitrie Leonida
ID Anunt: 10961

Trimite linkul unui prieten pe

 • Mutare imediata
 • Cel mai bun pret
Nr. camere: 2
Etaj: 9
S.U.: 54 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 54 mp
Suprafata utila + balcon: 54 mp
Suprafata construita: 64 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: 9
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • geamuri tripan
 • cada
 • chiuveta
 • mobilier in baie
 • baterii
 • lift
 • interfon
 • sensor pentru incendii

Prezentare

Apartamentul propus spre vanzare face parte din ansamblul Kreisstadt Residence, un proiect imobiliar excelent, amplasat in zona de Sud a capitalei. Aceasta zona a devenit tot mai atractiva datorita deschiderii catre marile centre comerciale din zona, cat si a accesului facil catre mijloacele de transport in comun, inclusiv metroul.

Imobilul are o suprafata utila de 53,69 mp, eficient compartimentat dupa cum urmeaza: living de 18mp + bucatarie de 6,50mp, dormitor de 14,40 mp si balcon 4.40 mp, este disponibil la etajul 9. Blocul are un regim de inaltime P + 9 etaje, dispune de 2 scari, iar pe fiecare scara avem cate 2 lifturi silentioase de 6 persoane.

Puncte de interes

Ansamblul dispune de infrastructura completa cu strazi astfaltate si iluminate, acces facil catre statiile de transport in comun atat la statiile STB (125, 141, 220, N 105) cat si la statiile de metrou Dimitrie Leonida, Aparatorii Patriei.

Proiectul beneficiar de acces rapid către centura capitale (Soseaua Berceni) și către mai multe centre comerciale din zonă: Metro Berceni, Auchan, Jumbo, Selgros, Carrefour Grand Arena și Sun Plaza Mall, dar și către instituții de invatamant și spitalicești.

Soseaua Berceni a fost modernizată în anul 2019, aceasta fiind largita de la două la patru benzi de circulație, fiindu-i adăugate și două parcari de mari dimensiuni tip ”park & ​​​​​​​​​​​​ride, amplasate langa statiile de metrou Dimitrie Leonida si  Berceni, soseaua dispune de sensuri giratorii si semafoare inteligente.

Magazin 5 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 1 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 15 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista al apartamentului este de 60.900 Euro, TVA 5% inclus

Parcari disponibile contra cost, pretul parcarii find de 4000 Euro TVA 19% inclus

Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 5000 Euro.

Comision 0%

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie