Apartament 2 camere cu mutare rapida, Soseaua Oltenitei, stradal

Berceni, Soseaua Oltenitei Petrom
ID Anunt: 41076

Trimite linkul unui prieten pe

Nr. camere: 2
Etaj: 4
S.U.: 47.59 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 47.59 mp
Suprafata utila + balcon: 57.63 mp
Suprafata construita: 65 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+5E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta metalica
 • balcoane zidite
 • balcon inchis
 • terasa necirculabila
 • lift
 • aer conditionat
 • interfon
 • acoperis tip sarpanta

Prezentare

Apartamentul prezentat face parte dintr-un ansamblu rezidential nou, amplasat stradal pe Soseaua Oltenitei, in zona nou dezvoltata a Orasului Popesti-Leordeni.

Locuinta dispune de o compartimentare decomandata, se afla la etajul 4/5 al imobilului si are suprafata utila totala de 57.63 mp ce include balconul in suprafata de 10.04 mp. Imobilul a fost finalizat in anul 2014 si este complet mobilat si utilat, gata pentru a putea fi locuit.

Puncte de interes

Imobilul din care face parte apartamentul prezentat este amplsat stradal pe Soseaua Oltenitei, la granita Sectorului 4 cu Orasul Popesti-Leordeni, mai exact la intersectia cu strada Cheile Turzii.

Accesul catre zonele centrale ale Bucurestiului se face cu rapiditate prin artere ample de circulatie precum: Soseaua Oltenitei, Soseaua Berceni, Calea Vacaresti sau Splaiul Unirii. In proximitatea imobilului sunt concentrate toate punctele de interes major: institutii de invatamant (gradinite, scoli, licee), unitati medicale, farmacii si unitati bancare, cafenele si restaurante, centre comerciale mari si magazine.

Un aspect foarte important de luat in calcul este apropierea fata de Rezervatia Naturala Delta Vacaresti, singura delta urbana din Europa (la doar 1 km), Parcul Tineretului (la doar 3 km), Mall Sun Plaza si Piata Sudului (la doar 2.5 km) si nu in ultimul rand legatura directa cu litoralul prin Autostrada Soarelui.

Mijloacele de transport in comun se regasesc la doar cateva minute de mers fata de imobil ( liniile de tramvai 1, 10, 11, 34, statiile de metrou Aparatorii Patriei si Dimitrie Leonida,  autobuzele STB  cu liniile 102 si 439 ).

Magazin 3 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 3 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul de vanzare al apartamentului este de 83.000 Euro.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie