Apartament 2 camere decomandat, Grand Arena Mall, Sector 4

Bd Metalurgiei, Grand Arena Mall, Bd. Constantin Brancoveanu
ID Anunt: 44762

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Aimee Residence Brancoveanu

Nr. camere: 2
Etaj: 4
S.U.: 48.70 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 48.70 mp
Suprafata utila + balcon: 54 mp
Suprafata construita: 62 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+6E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • mana curenta inox
 • balcoane traforaj metallic
 • terasa necirculabila
 • lift
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Apartamentul tip studio propus spre vanzare este disponibil in ansamblul rezidential Aimee Residence Brancoveanu, proiect imobiliar cu o amplasare deosebita in zona de Sud a Capitalei, in proximitatea galeriilor comerciale ce formeaza Grand Arena Mall, la distanta mica de Bd. Constantin Brancoveanu.

Locuinta este disponibila la etajul 4/6, are suprafata utila totala de 54.00 mp ( cu balcon de 5.30 mp inclus) si o compartimentare moderna si eficienta, care a permis crearea de spatii interioare ce beneficiaza de lumina naturala din abundenta: camera de zi 18.05mp, dormitor 12.45 mp, bucatarie inchisa 8.25 mp , hol cu spatiu pt depozitare de 5.45 mp, baie utilata complet 4.50 mp si balcon cu acces din living.

Imobilul dispune de locuri de parcare amenajate, atat acoperite (amplasate la parterul blocului) cat si supraterane. Locuinta se preda finisata cu materiale de calitate premium si bransata la utilitatile Sectorului4.

Puncte de interes

Aimee Residence Brancoveanu este amplasat in Bucuresti, Sector 4, intr-o zona rezidentiala completa formata langa Mall Grand Arena, unde sunt dispuse numeroase magazine de proximitate, centre si galerii comerciale, institutii de invatamant, centre medicale, unitati bancare si alte puncte de interes importante.

Imobilul are acces facil la mijloacele de transport in comun STB (liniile 102, 141, 220, 312, 313, N105 si 241) ce realizeaza legatura directa cu statia de metrou Aparatorii Patriei sau cu celelalte statii de metrou din zona.

La nici 15 minute de mers fata de imobil se regaseste Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti ce se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare, iar tema principala a acestuia este dedicata sportului, intrucat a fost amenajata o pista de atletism cu lungimea de 1670 metri, o pista de biciclete, dar si piste pentru trotinete.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 5 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 10 minute
Farmacie/Spital 10 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista al apartamentului este de: 69.000 Euro TVA 5% inclus.

Promotie valabila pana la data de 30.09.2023: 66.000 Euro, TVA 5% inclus.

Loc de parcare suprateran: 3.500 Euro + TVA 19% 

Loc de parcare acoperit: 7.000 Euro, TVA inclus.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau prin plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Aimee Residence Brancoveanu

Mall Grand Arena, Kaufland Berceni

Aimee Residence Brancoveanu este un proiect rezidential compus din 3 blocuri de locuinte mixte: apartamente de tip studio, garsoniere, apartamente cu 2 camere si apartamente cu 3 camere. Daca iti doresti un apartament in zona Bulevardului Brancoveanu, cu acces rapid catre spatii verzi, spatii comerciale si zona centrala a orasului, acest proiect poate fi cea mai buna optiune pentru tine, avand un raport excelent dintre calitate si pret.

Garsoniera, Apartament Tip Studio, 2 si 3 Camere
Finalizat
Preturi de la 60.500 Euro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie