Apartament 2 camere finalizat-The Grand Kristal Residence

Berceni, Parc Tudor Arghezi Metalurgiei
ID Anunt: 27933

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I

 • Apartament finalizat
Nr. camere: 2
Etaj: parter
S.U.: 54 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 54 mp
Suprafata utila + balcon: 66 mp
Suprafata construita: 62 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+8E
Structura: beton, caramida
Tip imobil: bloc de locuinte mixte

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • geamuri termopan
 • cada
 • chiuveta
 • mobilier in baie
 • baterii
 • mana curenta inox
 • balcoane zidite
 • terasa necirculabila
 • lift
 • interfon

Prezentare

Apartamentul cu 2 camere pe care il prezentam astazi este finalizat, are o compartimentare moderna, camere mari si luminoase, este disponibil la parterul unui imobil nou cu regim de inaltime P+8 Etaje, amplasat in proiectul imobiliar The Grand Kristal Residence City Metalurgiei.

Noua locuinta este proiectata sa ofere maximul de functionalitate si confort si este amplasata excelent in cadrul imobilului, beneficiaza de multa lumina naturala, vedere catre zonele verzi din cadrul ansamblului si nu in ultimul rand aceasta este echipata complet si finisata modern, iar mutarea se poate face imediat.

In cadrul ansamblului sunt amenajate locuri de joaca pentru copii, parcuri cu spatii destinate relaxarii, amenajate modern cu mobilier urban, spatii comerciale, restaurante si locuri de parcare supraterane delimitate.

Puncte de interes

The Grand Kristal Residence City Metalurgiei este amplasat in Sectorul 4, intre strazile Dumitru Brumarescu si Drumul Dealu Bradului.

Ansamblul este situat in proximitatea statiei de metrou Dimitrie Leonida si este compus din 22 de imobile cu regim mixt de inaltime, P+7 Etaje, P+8 Etaje, P+10 Etaje si P+11 Etaje care vor genera peste 2.000 de unitati locative insotite de numeroase spatii verzi, locuri de joaca, locuri de parcare destinate rezidentilor si o pista de biciclete ce traverseaza tot ansamblul.

Proiectul beneficiaza de acces rapid catre Bulevardul Metalurgiei si catre multiple centre comerciale din zona: Metro Berceni, Auchan, Jumbo, Selgros, Carrefour Grand Arena si Sun Plaza Mall, dar si catre institutii de invatamant si medicale.

Mijloace de transport in comun: STB 125, 141, 220, N 105 si statia de metrou Dimitrie Leonida.

Magazin 2 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 6 minute
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 7 minute
Centru 7 km

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pret apartament 74.900 Euro TVA  5% inclus.

Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 10% din pretul de lista,

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pt dvs, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si indentificarii celei mai bune solutii financiare.

Pozele sunt cu titlu de prezentare dintr-un apartament similar.

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I

The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I

Bulevardul Metalurgiei, strada Dumitru Brumărescu

Conceptul urbanistic indraznet, functionalitatea excelenta si designul modern al imobilelor din ansamblul The Grand Kristal Residence City Metalurgiei provin din dorinta dezvoltatorilor brandului Kristal Residence de a oferi viitorilor rezidenti posibilitatea de a locui intr-o comunitate integrata si de a beneficia de un nivel de trai linistit si confortabil.  

Apartamente 2-4 camere
Noiembrie 2024
Preturi de la 67.500 Euro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Cere Oferta
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.