Apartament 2 camere The Grand Kristal, 63 mp, parc Tudor Arghezi

Berceni, Bd. Metalurgiei, Metro Berceni
ID Anunt: 35917

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I

 • Gata de mutare
 • 0% Comision
Nr. camere: 2
Etaj: 4
S.U.: 54.4 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 54.4 mp
Suprafata utila + balcon: 63 mp
Suprafata construita: 75.6 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+8E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri tripan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • mana curenta inox
 • balcoane sticla securizata
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • gazon
 • lift
 • pregatire aer conditionat
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Va prezentam un apartament modern cu 2 camere, orientat catre Est (rasarit), situat la etajul 4 din cele 8 ale unui imobil nou construit, cu regim de inaltime P+8 etaje, in proiectul imobiliar The Grand Kristal Residence Metalurgiei.

Acest apartament beneficiaza de o compartimentare inteligenta, camere spatioase si luminoase, beneficiind de multa lumina naturala si o vedere frumoasa catre zonele verzi din ansamblu. In plus, este echipat complet si finisat modern, oferind confort si functionalitate maxima, tavanele din living si dormitor izolate cu rigips si vata minerala, in living pregatire pentru banda led, 2 trasee pentru aparatul de aer conditionat trase prin living si dormitor, prin perete si vas de toaleta incastrat.

Pozitionat excelent în cadrul ansamblului, locuinta se bucura de acces la o serie de facilitati precum locuri de joaca pentru copii, parcuri cu mobilier urban modern, spatii pentru relaxare, restaurante si locuri de parcare supraterane delimitate.

Puncte de interes

Ansamblul este amplasat in cartierul Berceni, pe strada Drumul Dealul Bradului, cu acces rapid atat catre Soseaua Berceni cat si Bd.Metalurgiei, Obregia sau Brancoveanu. Proiectul este format din 22 de cladiri cu inaltimi diferite, intre P+7 etaje si P+11 etaje, oferind peste 2.000 de unitati locative, insotite de spatii verzi generoase, locuri de joaca pentru copii, parcari dedicate rezidentilor si o pista de biciclete care strabate intregul ansamblu.

Zona beneficiaza de infrastructura completa cu strazi asfaltate si iluminat public iar in imediata apropiere a ansamblului rezidential urmeaza sa se dea in folosinta noul Parc Tudor Arghezi de aproximativ 30.000 de metri patrati.

Statia de metrou Dimitrie Leonida este la o distanta de aproximativ 15 minute de mers pe jos, iar in fata ansamblului exista statii de transport in comun STB: 125, 141, 220 si N105.

Magazin 2 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 3 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pretul de vanzare al apartamentului este de 78.900 Euro.

Pretul pentru o parcare exterioara este de 4.000 Euro, plus TVA de 19%.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I

Bulevardul Metalurgiei, strada Dumitru Brumărescu

Conceptul urbanistic indraznet, functionalitatea excelenta si designul modern al imobilelor din ansamblul The Grand Kristal Residence City Metalurgiei provin din dorinta dezvoltatorilor brandului Kristal Residence de a oferi viitorilor rezidenti posibilitatea de a locui intr-o comunitate integrata si de a beneficia de un nivel de trai linistit si confortabil.  

Apartamente 2-4 camere
Noiembrie 2024
Preturi de la 68.900 Euro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie