Apartament 2 camere Viva Residence, Metalurgiei Park, Aparatorii Patriei

Aparatorii Patriei, Parc Tudor Arghezi
ID Anunt: 32897

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Viva Residence Metalurgiei – faza 2

 • Mobilat
 • Utilat
 • Gata de mutare
 • 0% Comision
 • Loc de parcare inclus
Nr. camere: 2
Etaj: 3
S.U.: 54.74 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 54.74 mp
Suprafata utila + balcon: 67.3 mp
Suprafata construita: 80 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+5E
Structura: beton, caramida
Tip imobil: bloc de locuinte mixte

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vinarom
 • vopsea lavabila
 • geamuri termopan
 • cada
 • chiuveta
 • mobilier in baie
 • baterii
 • mana curenta metalica
 • balcoane zidite
 • balcoane traforaj metallic
 • lift
 • aer conditionat
 • interfon

Prezentare

Va propunem spre cumparare un apartament de 2 camere complet decomandat, gata de mutare, spatios si luminos, complet finisat si utilat, cu o suprafata total utila de 67.3 mp.

Locuinta este disponibila la etajul 3 al unui imobil nou cu un regim de inaltime P+5Etaje si dispune de un loc de parcare. Imobilul este compartimentat astfel: living generos 18.28 mp, dormitor amplu 11.96 mp, spatiu depozitare cu suprafata de 2.4 mp, baie mare, bucatarie inchisa si un hol spatios.

Ansamblul rezidential din care face parte apartamentul Viva Residence Metalurgiei este finalizat, iar in acest moment ofera deja locatarilor facilitati diverse, ceea ce intregeste ideea de comunitate: loc de joaca pentru copii, spatii verzi, magazine de proximitate, cai ample de acces rapid si o pozitionare excelenta.

Puncte de interes

Ansamblul rezidential din care face parte aceasta locuinta este amplasat in Bucuresti, Sector 4, zona Metalurgiei Park Residence, la doar 10-12 minute pietonal fata de metroul Aparatorii Patriei si la doar 5 minute fata de noul parc Tudor Arghezi.

Localizarea proiectului este de asemenea excelenta din punctul de vedere al circulatiei si fluxului auto. De mare importanta este Pasajul subteran auto de la Piata Sudului care face legatura directa intre Bulevardul Metalurgiei, prin Bulevardul Obregia si de aici catre Soseaua Mihai Bravu, prin noul Pod de la Calea Vacaresti, finalizat in anul 2014.

Trei bulevarde principale: Soseaua Berceni, Strada Turnu Magurele si Strada Luica au fost largite cu inca o banda pe fiecare sens de circulatie, lucru care a imbunatatit considerabil problema traficului auto. Alte doua pasaje rutiere gigant sunt anuntate chiar in zona Metalurgiei, Turnu Magurele, Aparatorii Patriei care ar urma sa lege inelul median dintre Soseaua Giurgiului si Targul Vitan.

Acest lucru va permite un timp mai mic de 15 minute pentru a ajunge cu autoturismul personal, in zone centrale precum Piata Unirii, Victoriei, in functie de conditiile de trafic.

In zona se regasesc multiple centre comerciale precum: Metro, Auchan, Jumbo, Lidl, Carrefour Grand Arena, Selgros, dar si unitati spitalicesti, scoala, gradinita, spatii de joaca, relaxare si parcul Tudor Arghezi.

 

Magazin 2 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pretul de vanzare este 89.900 Euro, TVA inclus.

Loc de parcare dezmembrat cadastral inclus in pret.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Viva Residence Metalurgiei – faza 2

Viva Residence Metalurgiei – faza 2

Berceni, Metalurgiei Park, Aparatorii Patriei

PROIECT VANDUT! “Va multumim pentru increderea acordata acestui proiect! Va vom tine la curent cu informatii noi despre urmatoarele noastre proiecte.”

Garsoniere, Garsoniere duble, Apartamente 2-3 camere
Finalizat

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.