Apartament 2 camere, zona Brancoveanu – Grand Arena

Berceni, Mall Grand Arena
ID Anunt: 32535

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Family Residence Brancoveanu 2

Nr. camere: 2
Etaj: 1
S.U.: 52.5 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 52.5 mp
Suprafata utila + balcon: 57.4 mp
Suprafata construita: 58.8 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: D+P+5E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane zidite
 • balcoane traforaj metallic
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • lift
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Va prezentam un apartament de 2 camere decomandat cu o suprafata totala de 57.40 mp. Blocul in care este disponibil apartamentul are un regim de inaltime redus D+P+5E si este finalizat la finalul anului 2022. Apartamentul poate veni insotit si de loc de parcare subteran, unde accesul va fi facut de fiecare viitor proprietar cu telecomanda de acces pentru bariera sau suprateran in curtea imobilului.

Fiecare apartament beneficiaza de contorizare individuala la toate utilitatile, iar in momentul de fata imobilul este complet finisat cu materiale premium puse la dispozitie de Avalon Romania dintr-o gama variata de modele si culori. Accesul la imobil se face din drumul public care este asfaltat si iluminat public.

Puncte de interes

Ansamblul este situat intr-o zona rezidentiala nou construita in spate la Mall Grand Arena, foarte aproape de strada Turnu Magurele, in proximitatea Meridian Auto. Accesul catre aceasta zona noua este facil, fie direct din Bulevardul Metalurgiei, strada Aurel Persu, sau din strada Luica, intersectie cu strada Turnu Magurele inclusiv din strazi secundare. La doar 5 minute de ansamblu regasim statia STB 241 care face legatura directa cu metroul Aparatorii Patriei, precum si liniile: 220, 141, 102, 313, 312 care sunt la o distanta de 15 minute de mers lejer.

In imediata apropiere a ansamblului, primaria Sector 4 a inceput lucrarile de amenajare a Parcului Tudor Arghezi, pozitionat stradal pe Bulevardul Metalurgiei, acesta urmand a fi edificat pe o suprafata de aproximativ 3 hectare.

Magazin 3 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 3 minute
Farmacie/Spital 7 minute
Centru 6.7 km

Pret si modalitati de plata

Pretul apartamentului este: 73.400 Euro TVA 5% inclus.

Loc de parcare

 • suprateran: 5.000 Euro TVA inclus;
 • subteran: 8.000 Euro TVA inclus.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Family Residence Brancoveanu 2

Grand Arena Mall, Brancoveanu

Sub deviza “Intinerim Bucurestiul”, ne-am propus sa cream acest proiect, special pentru tinerii care isi doresc sa isi gaseasca locul numit “acasa”, intr-o locuinta noua, amplasata intr-un cartier modern, ridicat cu simt de raspundere si pasiune, pentru rezidentii sai.

Garsoniera, Garsoniera dubla, Apartamente 2 si 3 Camere
Finalizat
Preturi de la 47.600 Euro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie